Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai izleyicisinden Miran isyanı! Uzatma söyle artık!

Hercai izleyicisinden Miran isyanı! Uzatma söyle artık!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv’de Cuma akşamları yayınlanan Hercai dizisinin 10. bölümünde Reyyan ve Miran, arasında geçen konuşma, izleyenleri kızdırdı!

Reyyan ve Miran, dar bir sokakta karşı karşıya geldi. Miran, Reyyan’la konuşmaya çalışırken, Reyyan’ın ona bir sorusu vardı.

Reyyan, Miran’ın Gönül ile evli olduğunu itiraf etmesi için bir fırsat verdi.

“Senin bana anlatacağın bir şey yok mu?” diye soran Reyyan’a Miran, gerçeği anlatmadı.

Ekran başındaki izleyiciler, 3. kez bu soruyu soran Reyyan’ın bir cevap alamamasına çok sinirlendi.

Hercai izleyicisinden Miran isyanı! Uzatma söyle artık! 7

Günlük hayatta bir kişinin 3 kez aynı soruyu sorması durumunda, karşıdaki kişinin en azından bir şeyler şüphelenip gerçeği bilip bilmediğini sorgulayacağı görüşünde.

Fakat dizide Miran, neredeyse oralı bile olmayıp geçiştiriyor!

Miran’ın bu gerçeği bir türlü söylememesi ve durumu açıklamaması da iki aşık arasındaki ipleri her geçen gün daha da geriyor!

Diziyi izleyen kimi takipçiler ise, Reyyan’ın da çoktan bunu Miran’ın suratına vurması gerektiği ama susmaya devam ettiğini söyleyerek “Uzatma Reyyan, söyle bitsin” şeklinde yorumlar yapıyorlar sosyal medyada.

Pek çok dizide o bir türlü söylenmeyen iki üç kelimelik itiraf gelse, her şeyin çözüleceği ya da daha kolay yol alınacağı bir yerde Hercai’nin tıkanıp kaldığı görüşünde izleyenler.

Dizideki bu süreç sakız gibi uzatılacak anlaşılan! Ekran başında diziyi izleyenler de sinir olmaya devam edecek!

İşte Reyyan ve Miran’ın karşılaştığı o sahne:

Hercai 10. Bölüm Özeti

Azize Aslanbey’in, Şadoğlu konağını almak için yaptığı hamle sonrası Miran’ın düşmanlığı bitireceğim karşılığında sadece Reyyan’ı istiyorum, teklifiyle Nasuh Ağa’nın karşısına geçmiştir. Miran ve Nasuh arasındaki restleşmenin sonucu bir kere daha iki konak arasındaki dengelerin değişmesine neden olacak mı?

Reyyan, Miran’ın teklifine nasıl karşılık verecek? Diğer yandan Miran’ın avuçlarından kayıp gitmesini istemeyen Gönül’ün planları gün yüzüne çıkar. Olanlara daha fazla seyirci kalamayan Miran boşanma kararı alır. Bu durum Aslanbey konağında ikinci bir depreme neden olur. Bu sefer Miran’ın kesin kararlı olduğunu gören Gönül her şeyin bittiğini düşünürken, Azize ve Sultan’ın bu duruma karşı hamlesi nasıl olacak?