Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’de Reyyan aşkı arıyor ama, bir de Ebru Şahin’in aşk gerçeği var!

Hercai’de Reyyan aşkı arıyor ama, bir de Ebru Şahin’in aşk gerçeği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin, Dizi TV programında hayranlarından gelen sorulara yanıt verdi. Hercai dizisiyle son 6 ay içinde büyük bir popülerlik elde eden Ebru Şahin, bu rol ile adeta sıçrama yaptı.

Şahin, dizide aşık bir karaktere hayat veriyor ama gerçek hayattaki yani bu dönemdeki samimiyete çok da inanmıyor. Aşka inancını kaybetmeyen oyuncu, herhangi bir ilişkisinin olmadığını da belirtti.

AŞKA İNANIYOR AMA…

Ünlü oyuncu hayranının sorduğu “Gerçek hayatta da aşka inanıyor musunuz?” şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:

“İnanırım, bütün duygulara inanırım. Onlarla hiçbir sıkıntım yok. Aşka da çok inanıyorum. Sadece bu dönemde samimiyetine çok inanamıyorum.Ama inanıyorum, var olduğuna inanıyorum.”

Beğendiği erkek tipi sorulduğunda ise ünlü oyuncu herhangi bir aşk ilişkisi içinde olmadığını da anlatmış oldu. Ebru Şahin, “Böyle bir tanımlama yapamam. Kiminle, neye benzer bir şeyle olacağını bilemeyiz.Sadece tarz ve karaktere daha çok önem verdiğimi söyleyebilirim.Hayatıma birisi girince görürüz, bilemiyorum” ifadelerini kullandı.

Hobileri olup olmadığını merak eden hayranlarına yanıt vermekte zorlanan Ebru Şahin,şarkı söylemenin hobileri arasında yer aldığına değindi.

Şahin “Hobilerim vardı. O kadar yoğun çalışma dönemi… Şarkı söylemeyi seviyorum,onun dışında unuttum şu anda heyecandan…” dedi.

HOBİSİ ŞARKI SÖYLEMEK

Ebru Şahin, dizide şarkı da söylemişti.İlk defa yapımcıdan şarkı söyleme teklifi geldiğini anlatan ünlü oyuncu, “Farklı bir deneyim oldu benim için.Kendimi duyma şansım oldu. Profesyonel anlamda bir şey yapacağım diyemem ama sesimi geliştirmek için üzerine bir şeyler yapmak isterim. Çünkü oyunculuğuma katkısı olacağını düşünüyorum.”

Ebru Şahin’in dizide okuduğu şarkıyı videoda dinleyebilirsiniz.

Günümüz dünyasında kendisini en çok kızdıran şeylerin ‘iki yüzlülük ve adaletsizlik’olduğuna vurgu yapan Ebra Şahin, Reyyan teklifi geldiğinde ne hissettiğini, ayrıca Midyat ile İstanbul şehir hayatı arasındaki farkları da açıkladı.

İşte ünlü oyuncuya hayranlarının soruları ve yanıtları:

“Bu dünyada sizi en çok kızdıran şey nedir?”

“İki yüzlülük ve adaletsizlik. Herkes adına, yani sadece bana karşı değil,dışarıda başkaları arasında gördüğüm şeye de çok kızıyorum.”

“Reyyan teklifi geldiğinde ne hissettiniz?”

“Senaryo geldi, ilk cümleyi okudum ve direkt menajerimi aradım ve “Bunu istiyorum, bu işin içinde olmak istiyorum” dedim. Çok güzel bir karakter çok inanabileceğim,sevebileceğim bir karakter. O İlk kalp çarpıntım nasılsa hala aynı şekilde devam ediyor. Bu da çok değerli bir şey, bir oyuncu için…Sevdiği bir şeyi oynayabilmek çok güzel.”

“Hep Mardin’desiniz,İstanbul’u özlüyor musunuz?”

“Burası çok güzel gerçekten. Boş vaktimiz çok olmuyor, güzel zaman geçiriyoruz ama… İstanbul’da bir yaşantımız var, arkadaşlarımız, evimiz, her şeyimiz orada olduğu için zaman zaman o özlem çok artabiliyor.Bazen 16 saatliğine bile olsa gidip geliyorum, öyle bir durum oluyor.”

“Midyat çok güzel gözüküyor. Sizce şehir hayatı mı, köy hayatı mı?

“Ben köy hayatını, doğal yaşamı çok seviyorum. Gerçekten uzun bir süre inzivaya çekilebilirim.Şehir hayatı da bilmeyen şehir hayatını pek isteyemez. Biz bildiğimiz için şehir hayatı belki bazen özlediğimiz, tercih ettiğimiz olabiliyor ama onun dışında bence kırsal hayat her zaman daha güzel.”