Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes Beren Saat’i taciz eden televizyon yöneticisinin kim olduğunu merak ediyor!

Herkes Beren Saat’i taciz eden televizyon yöneticisinin kim olduğunu merak ediyor!

tarafından ker_def
Beren Saat, Fransız gazetesi Le Figaro’ya yaptığı açıklama ile magazin gündeminin baş sırasına oturdu.

2015 yılında katıldığı bir kanalın gecesinde, bir televizyon yöneticisinin elle tacizine uğradığın açıklayan oyuncu, herkesi şaşkına çevirdi.

Sosyal medyada yapılan çok sayıda yorumla olay kınanırken, merak edilen soru da herkes tarafından dillendirildi.

O televizyon yöneticisi kim?

Beren Saat’in başrolünde oynadığı ‘Fatmagül’ün Suçu Ne’ dizisi Fransa’da gösterilmeye başlandı. Oyuncu Le Figaro gazetesine verdiği röportajda, bir televizyon yöneticisinin kendisini elle taciz ettiğini anlattı.

Bir süredir ekranlardan uzak duran oyuncu Beren Saat, başrolünde oynadığı ‘Fatmagül’ün Suçu Ne’ dizisinin Fransa’da yayınlanmaya başlaması nedeniyle Le Figaro gazetesine verdiği röportajla ‘taciz’ bombasını bir kez daha patlattı.

Beren Saat, ilk kez 3 yıl önce gündeme getirdiği ama ismini vermediği televizyon kanalı yöneticisinin kendisini nasıl taciz ettiğini anlattı. ”Bir televizyon kanalı yöneticisinin tacizine uğradım” diyen Beren Saat, o tacizci televizyon yöneticisinin ismini vermedi.

Herkes Beren Saat'i taciz eden televizyon yöneticisinin kim olduğunu merak ediyor! 7

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Peki ünlü oyuncuyu elle taciz eden o televizyon yöneticisi kim? Hala yöneticilik yapıyor mu? Beren Saat o kişinin ismini açıklayacak mı? Beren Saat başka kimler taciz etti? Kulisine girip Zorla dudağından öpen oyuncu kim?

Beren Saat’in Le Figaro’ya verdiği röportajın Türk medyasına “çocuklarınızı feminist yetiştirin” şeklinde haber olmasını ama aynı röportajdaki televizyon yöneticisinin tacizine uğradığını söylediği bölümlerin atlanmasına Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök itiraz etti.

“Elle taciz eden kanal yöneticisi kimdi, onu hiç merak etmediniz mi?” diye soran Ertuğrul Özkök, “O kişi hâlâ görevinin başında mı… Hâlâ aynı şeyleri yapıyor mu?..” diye sordu.

Ve gazetecileri kendi mesleklerinden insanların tacizini gizlemekle suçladı.