Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes merak ediyordu! Yeni sezonda dizi var mı? Bergüzar Korel’den yeni dizi açıklaması

Herkes merak ediyordu! Yeni sezonda dizi var mı? Bergüzar Korel’den yeni dizi açıklaması

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, mutlu evlilikleriyle dikkat çeken bir çift. İki oğulları olan çift, magazincilerle yaptıkları bir röportajla gündeme geldiler. Özellikle son dönemde tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile ilgili bir takım soruları da yanıtladılar.

Aynı zamanda bir süredir gündeme gelen korona aşısı ile ilgili düşünceleri de soruldu ünlü çifte. Henüz bu konuda net bir bilgiye sahip olmadıkları için çok fazla detaya da girmek istemediler.

tv100’de yayınlanan röportajda Halit Ergenç, “Henüz çok bir bilgimiz yok. Dolayısıyla yeteri kadar bir bilgi sahibi olmadığımız için, sağdan soldan okuduklarımıza göre yorum yapmak yanlış olur şu anda. Adamakıllı ne olduğunu, nasıl olduğunu bir anlayalım, ondan sonra tabii ki konuşabiliriz üzerine. Herkes için çok yeni” açıklamasını yaptı.

Bergüzar Korel de eşinin sözlerine katıldığını belirterek “Henüz derin bir bilgimiz yok, okuyacağız, araştıracağız, bakacağız, ondan sonra bakalım ne yaşayacağız” ifadesini kullandı.

Halit Ergenç, “Muhakkak ki korunmak için gereken neyse yapacağız tabii ki ama işte her şey çok yeni, aşı çok yeni, sistem yeni, dolayısıyla adamakıllı bir fikir sahibi olduğumuzda seve seve fikrimizi söyleriz size” diyerek sözlerini sürdürdü.

Herkes merak ediyordu! Yeni sezonda dizi var mı? Bergüzar Korel'den yeni dizi açıklaması 7

“Bergüzar Korel, yeni sezonda dizide oynayacak mı?”

Bir süredir dizilerde yer almayan Bergüzar Korel, bu süreçte zaten korona salgını olmasa da yine evde olmayı tercih edeceğini anlattı. Oyuncu, 11 yaşındaki oğulları Ali’nin online dersleri olduğunu, evde bir de bebekleri olduğu için çalışmak yerine evde çocuklarıyla olmayı seçeceğini de sözlerine ekledi.

Korel, “Bir kaç şey okudum ama ben sete çıkmak istemiyorum şu an, şu dönemde. Hem de bebek varken. O yüzden böyle kibarca teşekkür ederim dedim. Evdeyim, çocuklarla olmaktan çok şükür böyle bir şansım var. O yüzden evde olmak istiyorum. Korkuyorum, bir de bebeğimiz oldu. Hastalık olmasaydı da ben bu dönemde evde olmayı tercih ederdim bebek olduğu için. Ali’nin online eğitimi devam ediyor, çok zor. Özellikle Ali için de çok zor, 11 yaşında bir çocuğu evde tutabilmek. Zor geçiyor. O yüzden ben zaten korona olmasa da evde olmayı seçerdim. Bir iki sene çalışmazdım. Yoğun bir dizi temposuna giremem artık” diye konuştu.

Dijitalde yayınlanacak bazı dizilerden de teklif aldığını ama şu süreçte sete çıkmayı riskli bulduğu için kabul etmediğini, bu dönemin geçmesini beklediğini de sözlerine ekledi Korel.

İşte tv100’de yayınlanan o röportajın tamamı: