Ana sayfa Dizi Haberleri Babil bitti, sırada hangi dizi var? Halit Ergenç’ten yeni dizi açıklaması…

Babil bitti, sırada hangi dizi var? Halit Ergenç’ten yeni dizi açıklaması…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen Babil dizisi, oyuncuları ve hikayesi ile dikkat çeken bir proje olsa da Cuma akşamları beklenen reytingi alamayınca bir kaç hafta önce final yapmıştı. Dizide Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay, Onur Saylak ve Mesut Akusta rol alıyordu. Böyle bir kadronun bir daha kurulması zor denilen bir dizi oldu ama yine de kadrosu diziyi kurtaramadı!

Vatanım Sensin’den sonra yeniden ekrana Babil ile dönen Halit Ergenç, bu kısa maceranın ardından yeni bir diziyle ekrana dönecek mi merak konusuydu. Oyuncu, eşi Bergüzar Korel ile birlikte bazı işlerini halletmek için dışarı çıktıklarında magazincilerle karşılaştılar.

tv100 kameralarına konuşan oyuncu çift, yeni dizi projeleri olup olmadığı ile ilgili soruları yanıtladı. Bergüzar Korel, Vatanım Sensin’den sonra bir başka dizide oynamamıştı. Korel, Mayıs ayında ikinci oğlu Han’ı dünyaya getirdi ve bir süredir de ekranlarda değil. Korel, bu dönem hem korona hem de çocukları nedeniyle evde olmayı tercih ettiğini söyledi.

Gelen bazı projeleri okuduğunu, aralarında dijital için de dizi teklifleri olduğunu ancak evde olmayı seçtiğini, koronadan dolayı da tedirgin olduğunu, bebekleri Han’ın küçük olması ve oğulları Ali’nin de online eğitimi nedeniyle bu dönem geçene kadar pek dizilerde olmayı tercih etmediğini aktardı.

Babil bitti, sırada hangi dizi var? Halit Ergenç'ten yeni dizi açıklaması... 7

Halit Ergenç’ten ekrana dönüş sinyali!

Halit Ergenç ise yeni dizi projesi olup olmadığı ile ilgili soru üzerine “Dizi bitti. Şimdi bir takım işleri okuyorum. Kendime iş çıkarmaya çalışıyorum. Bakıyorum yani, çalışıyorum ufak tefek” diye konuştu. Ergenç’in açıklaması, beğeneceği bir proje olursa ekrana dönüş yapabileceğini de gösteriyordu.

“Sizi boş bırakmazlar” şeklinde muhabirlerin sözleri üzerine Ergenç, “Bakalım göreceğiz. Net bir şey yok henüz” yanıtını verdi.

Halit Ergenç, kısa süre önce ekrana veda eden Babil dizisinin setindeki önlemleri aktardı.

Halit Ergenç, bir süre önce ekrana veda eden dizisi Babil’in setinde de korona nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri alındığına değindi. Virüs kapmamak için hem kamera arkası hem de oyuncuların büyük özen gösterdiğini, yapımcıların da aynı şekilde hassas davrandıklarını aktardı.

Ergenç, “Sette bayağı uğraştık, yapımcımız da sağolsun, yürütücü yapımcı da setet çalışan ve oyuncu arkadaşlar da çok özen gösterdi. Çok riskli. Günün neredeyse 12 saatini yanyana geçiriyorsunuz ve çok kalabalık set ortamı. Dolayısıyla riskli bir ortam ama herkes hem iş dışında hem de işte maksimum özen gösteriyordu. Kolay değil, kimse için kolay değil bu dönem. Bunu böyle söylüyoruz ama sabahtan akşama kadar kalabalık içinde çalışmak zorunda olan insanlar var. Hiç kimse için kolay değil” diye konuştu.

Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…