Ana sayfa Sosyal Medya Herkes onu konuşuyor! Dünyayla Benim Aramda dizisinin Tolga’sı Buğra Gülsoy oyunculuğuyla bir kez daha hayran bıraktı!..

Herkes onu konuşuyor! Dünyayla Benim Aramda dizisinin Tolga’sı Buğra Gülsoy oyunculuğuyla bir kez daha hayran bıraktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Merakla beklenen, Disney Plus’ın ikinci orjinal Türk dizisi  Dünyayla Benim Aramda 14 Eylül’de dijital platformda yayına girdi.

Başrollerde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ile Metin Akdülger’i buluşturan diziyi merak eden izleyici yayınlanır yayınlanmaz ilk iki bölümü soluksuz izledi.

Sosyal medyada güzel yorumlar alan dizide ‘Tolga’ karakterini canlandıran Buğra Gülsoy oyunculuğuyla hayranlarını bir kez daha kendisine hayran bıraktı desek yanlış olmaz.

Herkes onu konuşuyor! Dünyayla Benim Aramda dizisinin Tolga'sı Buğra Gülsoy oyunculuğuyla bir kez daha hayran bıraktı!.. 8

Dünyayla Benim Aramda’da Demet Özdemir’in canlandırdığı ‘İlkin’ karakterinin sevgilisi ‘Tolga’ yı canlandıran Buğra Gülsoy’un karakteri de kendisi gibi oyuncu. ‘Tolga’ adından oldukça popüler, biraz kompleksli ve kendine güveni olmayan dizi oyuncusunu başarıyla canlandıran Buğra Gülsoy, hayranlarından övgü dolu yorumlar alıyor.

Herkes onu konuşuyor! Dünyayla Benim Aramda dizisinin Tolga'sı Buğra Gülsoy oyunculuğuyla bir kez daha hayran bıraktı!.. 9

Yer aldığı her projede farklı bir karaktere bürünen ve performansıyla dikkat çeken Buğra Gülsoy’la ilgili sosyal medyada, “Oyunculuğunuz birinci seviyede, Tolga karakteriyle yine gönlümüzü fethettiniz” şeklinde pek çok yorum yapılıyor.

Öte yandan dizinin ilk bölümlerinde başrol oyuncuları Buğra Gülsoy ve Demet Özdemir’in ateşli öpüşme sahneleri de sosyal medyada çok konuşuldu.

Farklı hikayesiyle öne çıkan Dünyayla Benim Aramda, oyunculuk performansları ve sahneleriyle uzun süre konuşulacağa benziyor.