Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılık gelecek bölüme kaldı!

Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılık gelecek bölüme kaldı!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ATV ekranındaki üçüncü sezonunda ratinglerin zirvesinde yer almaya devam ediyor. Perşembe akşamlarının en başarılı yapımı olarak öne çıkan atv dizisi, yine çok iyi sonuçlar aldı ve tüm kategorilerde birinciliği parselledi.

ATV ekranında yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 77. bölümüyle Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu. Tüm kişilerde 13’e yaklaşan, AB’de 8’li oranlarda gezinen ve ABC1’de ise 12’ye doğru hamle yapan Bir Zamanlar Çukurova dizisi yine reytingleri adeta zıplattı. Dizi aynı zamanda sosyal medyanın da en çok konuşanları arasındaydı. Bir Zamanlar Çukurova’nın 77. bölümünde #KavuştumDerken etiketi sosyal medyanın gündemindeydi.

Çukurova’da ihtiras ve zorbalık sınavlarından defalarca geçen, evlat hasretiyle kavrula kavrula yanan Züleyha ve Yılmaz aşkı beklenen kavuşmaya sahne oldu! Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da tüm hesapların kapandığı, hikayelerin temiz bir sayfa açtığı bölümde, Yılmaz’ın kazası tüm mutlu anların üzerine siyah bir perde çekti!

Yılmaz ve Züleyha’nın Adnan ile kurdukları mutlu yuvalarına, Müjgan ve Demir’den boşanmış olarak dönecekleri günün sabahında yaşananlar, geleceğe dair tüm mutlu hayalleri de Yılmaz ve otomobiliyle birlikte bir uçurumdan yuvarladı!

Uğur Güneş’in canlandırdığı Yılmaz karakterinin diziye veda edeceği kesin. Oyuncu zaten sahnelerini bitirdi ve Adana’ya veda etti. Yani dizinin 78. yeni bölümü başrol oyuncusu Uğur Güneş’in vedasına sahne olacak gibi duruyor. İşte Yılmaz’ın yaptığı o kazanın görüntüleri: