Ana sayfa Dizi Haberleri Herkesin dilinde Gizem Karaca, onun umurunda bile değil dünya

Herkesin dilinde Gizem Karaca, onun umurunda bile değil dünya

tarafından ker_def
9 Temmuz 1992 İstanbul doğumlu olan Gizem Karaca, son dönemde herkesin dilinde olan bir isim…

Bu sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisinde Suna karakterine hayat veren Gizem Karaca, 2012 yılında Adını Feriha Koydum dizisindeki Güneş karakteriyle başladığı ekran kariyerinde bir hüsran daha yaşamıştı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Cariye, Eve Düşen Yıldırım’da Muazzez, Güzel Köylü dizisinde Gül, Kara Sevda’da Mercan olarak akıllarımıza yer edinen Karaca, son iki dizisinde ise aradığını bulamamıştı.

2017 yılında İçimdeki Fırtına ve 2018 yılında da İnsanlık Suçu dizileri erken finallerle sona ererken bu durum Gizem Karaca’nın da moralini bir hayli bozmuştu.

Bir de üzerine uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hapis cezası alması, bu durumun da medyanın gündeminden bir türlü düşmemesi ünlü oyuncnun moral bozukluğunun sürmesine sebep olmuştu.

İNSANLIK SUÇU DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Gizem Karaca, kendini toparlamak için moral tatiline devam ediyor.

Gün boyu teknede eşi Kemal Ekmekçi’yle zaman geçiren oyuncu, bir ara kanoya bindi.

Herkesin dilinde Gizem Karaca, onun umurunda bile değil dünya 7

Milliyet gazetesinin haberine göre Karaca, eşi Kemal Ekmekçi’yle Göcek’te moral tatili yapıyor. Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan dört yıl iki ay hapis cezası alan oyuncu, gün boyu eşiyle teknede keyif yaptı. Sabahın erken saatlerinde kalkan Karaca, selfie çekerken, eşi ise denize girip serin suların tadını çıkardı.

Kanoya binmeye çalışırken zorlanan Karaca’ya, eşi yardım etti. Denize indiği anda Ekmekçi’ye poz veren oyuncu, yarım saat boyunca kano keyfi yaptı. Kilo aldığı gözlenen Karaca’nın moralinin ise bozuk olduğu dikkatlerden kaçmadı. Çift, daha sonra kahvaltı yaparak, güneşin tadını çıkardı.