Ana sayfa Foto Galeri Heyecan dorukta! Mehmed Bir Cihan Fatihi geliyor… İşte diziyle ilgili tüm merak edilenler…

Heyecan dorukta! Mehmed Bir Cihan Fatihi geliyor… İşte diziyle ilgili tüm merak edilenler…

tarafından zk zk

Heyecan dorukta! Mehmed Bir Cihan Fatihi geliyor... İşte diziyle ilgili tüm merak edilenler... 7

Kenan İmirzalıoğlu’nun muhteşem bir dönüşle ekrana gelmeye hazırlandığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi, sezon başından beri merakla bekleniyor. Uzun zamandır hazırlıkları devam eden dizideki bir takım aksilikler nedeniyle aslında Ocak ayında başlaması beklenen dizi, gecikmeli de olsa ekrana gelmeye hazırlanıyor.

İmirzalıoğlu’nun başrolü kiminle paylaşacağı da uzun süredir merak konusuydu. Dizinin yönetmeninin değişmesi ve çekilen bölümlerin beğenilmemesi nedeniyle baştan başlayan çekimler nedeniyle Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ekrana gelmesi de uzun sürdü. Ancak beklenen fragman sonunda geldi ve Kenan İmirzalıoğlu, dönem kostümleriyle ilk kez fragmanda görüldü. Dizide kimlerin oynadığı, tarihin hangi dönemlerinin ele alınacağı ve dizi ile ilgili bazı ayrıntılar ise merak konusu olmaya devam ediyor. Haberin devamında, dizi ile ilgili tüm ayrıntıları bulacaksınız.

İşte merakla beklenen Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin  ilk fragmanı:

Dizi ne zaman yayınlanacak? Kenan İmirzalıoğlu ile hangi kadın oyuncu başrolde? Dizide başka kimler oynayacak? Tarihin hangi dönemini anlatıyor? İşte merak edilen bu soruların yanıtları: