Ana sayfa Dizi Haberleri Furkan Didim’e büyük bir onur veren dizi gelişmesi!

Furkan Didim’e büyük bir onur veren dizi gelişmesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Furkan Didim ilk olarak 12 yaşındayken Suskunlar isimli dizide Ecevit karakterinin çocukluğunu canlandırmıştı. Çeşitli film ve dizilerde rol alan genç oyuncu, Seksenler dizisinden de birçok izleyici tarafından hatırlanacaktır.

Genç oyuncu, Blu TV tarafından hazırlanmakta olan Saygı dizisinde dikkat çeken bir rolde yer aldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Nejat İşler’in canlandırdığı Ercüment Çözer karakterinin gençlik halleri, Furkan Didim’e emanet edildi.

Behzat Ç. dizisinin fenomen karakteri olan Ercüment Çözer’in hikayesi yeni dönemde Behzat Ç. hayranları tarafından bir telafi projesi olarak izlenecek. Blu TV’nin yeniden çekileceği duyurusu ve ardından gelen ilk sezonun ardından Behzat Ç.’nin rafa kaldırılması büyük şok etkisi yaşatmıştı.

Blu TV, bu durumu telafi etmek adına Ercüment Çözer’in hikayesini Saygı dizisi ile anlatmayı tercih etti. Furkan Didim de bu dizide Ercüment Çözer’in gençlik hallerini canlandırıyor ve hayranları da merakla performansını bekliyor.

İşte Saygı dizisinin yayınlanan ilk fragmanı: