Ana sayfa Sinema Heyecanla beklenen Bandırma Füze Kulübü’nün afişi ortaya çıktı!

Heyecanla beklenen Bandırma Füze Kulübü’nün afişi ortaya çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en sevilen oyuncularından Alina Boz ve Deniz Can Aktaş’ı başrolde bir araya getiren Bandırma Füze Kulübü isimli film 21 Ekim’de sinemalarda vizyona girecek. Çok etkileyici bir hikayeye sahip olan filmin afişi de büyük heyecan yarattı.

Gerçek bir hikayeden yola çıkılarak çekilen Bandırma Füze Kulübü isimli filmin çekimleri geçen yıl Bandırma’da yapılmıştı. Alina Boz ve Denizcan Aktaş’ın başrollerinde yer aldığı filmin setinden gelen fotoğraflar dahi iki oyuncunun hayranlarını heyecanlandırmaya yetmişti.

Kısa süre önce filmin vizyon tarihi açıklandı. Buna göre Bandırma Füze Kulübü 21 Ekim’de sinemalarda gösterime girecek. Böylece Alina Boz’u çok özleyen hayranları onu sinema filminde görme fırsatı edinecek.

Heyecanla beklenen Bandırma Füze Kulübü’nün afişi ortaya çıktı! 2

Bu arada filmin afişi de paylaşıldı. Tüm önyargılara rağmen bir füzeyi uzaya göndermek isteyen Bandırmalı öğrencilerin gerçek hikayesini anlatan filmin afişi de hikayesi kadar etkileyici. Bir dönem filmi olan ve 50’li yıllarda geçen filmde Alina Boz ve Deniz Can Aktaş’ın görünümü herkesin büyük beğenisini kazandı.

Gerçek hayat hikayesinden esinlenen Bandırma Füze Kulübü isimli film gökyüzüne füze göndermeyi başaran, kısıtlı imkanlara, engellere rağmen tüm dünyaya bu büyük yarışta “Biz de varız” diyen Bandırmalı gençlerin hikayesini anlatıyor. Filmin yönetmenliğini usta isim Ömer Faruk Sorak üstleniyor.

Başrolleri Alina Boz, Deniz Can Aktaş, Erkan Kolçak Köstendil, Atay Yıldız, Aslı Bekiroğlu, Görkem Sevindik, Öykü Gürman, Tolga Canbeyli, Bülent Alkış ve Altan Erkekli’nin paylaştığı filmde ayrıca Nizam Namidar, Ahmet Saraçoğlu, Gökhan Yıkılkan, Bahtiyar Engin, Asaf Doğan, Başak Akan, Bartu Mutlu, Çiçek Acar, Özkan Ayalp, Ayhan Pekbilgin, Emre Yılmaz, Hande Oktan ve Kayra Orta rol alıyor.