Ana sayfa Dizi Haberleri Heyecanla beklenen Cam Tavanlar dizisinden yeni afiş geldi!

Heyecanla beklenen Cam Tavanlar dizisinden yeni afiş geldi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Çok yakında Show TV’de ekranlara gelmeye hazırlanan Cam Tavanlar dizisi büyük bir merakla bekleniyor. Farklı konusuyla dikkatleri çeken dizinin ilk bölümü 9 Haziran Çarşamba günü saat 20:00’de gösterilecek.

Diziyle ilgili heyecan gitgide artarken yeni yayınlanan afiş merakları bir kat daha artırdı. Dizinin başrollerinde son dönemin en çok beğenilen yıldızlarından Bensu Soral ve Kubilay Aka yer alıyor.

Yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in üstlendiği dizinin senaryosunu birçok başarılı projede imzası olan Meriç Acemi kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor.

Cam Tavanlar dizisinde iyi bir oyuncu kadrosu da buluştu. Dizinin kadrosunda; Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ile Cevdet Arıcılar gibi genç ve usta isimleri bir araya geldi.

Yaz sezonunun en iddialı dizilerinden birisi olması beklenen Cam Tavanlar’ın yeni afişi de yayınlandı. Afiş izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

Heyecanla beklenen Cam Tavanlar dizisinden yeni afiş geldi! 7

İdealist bir iş kadını olan Leyla’nın (Bensu Soral) yıllar boyunca kurduğu hayallerin prestijli bir ailenin oğlu Cem (Kubilay Aka) ile karşılaşması sonucu yıkılmasının ve ikili arasında başlayacak olan çetin savaşın anlatılacağı Cam Tavanlar’da galibin kim olacağı dizinin ana konusu olacak.

Bu arada Cam Tavanlar. sezonun bir başka iddialı dizisi olan Sen Çal Kapımı ile aynı akşam yayınlanacak. İki dizi arasındaki reyting savaşının sonucu merakla bekleniyor.