Ana sayfa Dizi Haberleri Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova’da adeta kendini aştı! Bir sahne vardı ki…

Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova’da adeta kendini aştı! Bir sahne vardı ki…

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / Bir Zamanlar Çukurova dizisi 3. bölümüyle reytinglerde büyük bir sıçramaya imza attı. Dizi, izleyici sayısını adeta katladı. 10’lu reytinglere gelen atv’nin dizisi yeni bir Sen Anlat Karadeniz etkisi yaratmış durumda. Dizinin 3. bölümünde yine izleyicileri mest eden bir türkü vardı. Aytekin Taş’ın sesinden ‘O Yar Gelir’ isimli türkü izleyicileri duygulandırdı.

Videodan o türküyü ve Züleyha’nın duygulandıran anlarını izleyebilirsiniz… Tabii ki Hilal Altınbilek’i de tebrik etmek lazım.

Tutuklanan Yılmaz’a ağlayan Züleyha, “Ben ne yaparım onsuz” diye feryat etti. O anlar da Hilal Altınbilek’in oyunculuğu müthişti… Gaffur ise Yılmaz’a katil yakıştırması yaparak ortamı alevlendirdi…

Züleyha’nın askerlerin ardından “Yılmaz” diye bağırması ve yerlere kapaklanması da sahneyi bir hayli gerçekçi yaptı. Hilal Altınbilek’in o sahnede ayakabısının çıkması ve yalın ayak koşması da çabasıydı…

Bir Zamanlar Çukurova 3. bölümünde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Soluk soluğa geçen aşklarıyla izleyiciyi ekrana bağlayan Züleyha ve Yılmaz, bu defa herkesi ağlatacak! Adana’nın uçsuz bucaksız Çukurova’sına kaçıp, Yaman Çiftliği’ne sığınan aşıkların hayatı Hünkar’ın ailesini korumak adına verdiği karar üzerine tamamen değişiyor! Jandarmanın Yılmaz’ın peşine düşmesiyle, işler çığırından çıkıyor. Yaman Çiftliği’nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Hünkar, verdiği beklenmedik kararlarla seyircinin nefesini keserken, Züleyha tüm çaresizliği ile ona şefkat gösterene sığınıyor. Yılmaz’ı bekleyen zorluklar ise kan donduran cinsten.

Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova'da adeta kendini aştı! Bir sahne vardı ki... 7

Züleyha ve Yılmaz’ın başının dertte olması Gaffur’u ve Saniye’yi oldukça sevindirirken duruma üzülen isim Gülten oluyor. Gülten’in Yılmaz’a olan aşkı bu bölümde iyice açığa çıkıyor. Fakat öğreneceğini gerçeklerle yıkılması da an meselesi! Züleyha’nın sıkıntıda olduğunu öğrenen Demir, ne gibi bir hamle yapacak? Hükmettiği topraklar gibi, günden güne aşık olduğu Züleyha’ya da hükmedebilecek mi? Karnındaki bebeğiyle Yılmaz’ın hapse girmesi gerçeğiyle yüzleşen Züleyha, bu bölümde yapacağı fedakarlıklarla izleyiciyi büyülüyor.