Ana sayfa Dizi Haberleri Hilal Altınbilek karantina sürecinde rahatsızlık geçirdi!

Hilal Altınbilek karantina sürecinde rahatsızlık geçirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek, dizinin youtube kanalında takipçiler ile canlı yayında buluştu. Bu süreci en yakın zamanda hep birlikte atlamayı dileyen oyuncu, gelen soruları da içtenlikle yanıtladı.

“Hilal” ismini anneannesi ile babasının ortaklaşa verdiğini belirten oyuncu, “Çünkü ilk doğduğunda kaşlarım Hilal Ay şeklinde olduğu için. Anneannem ‘hilal kaşlım’ demiş.Babam ismi ‘Hilal’ olsun demiş” şeklinde konuştu.

Gözünde bir rahatsızlık oluştuğunu belirten ünlü oyuncu, telefonundan soruları okurken gözlük takmak durumunda kaldı. Hilal Altınbilek, “Gözlüğümü takacağım kusura bakmayın. Çünkü gözümde bir rahatsızlık oldu. Herhalde telefona çok bakmaktan” şeklinde konuştu.

Karantinanın herkes için aynı geçtiğini düşündüğünü belirten oyuncu, bu süreçte ilk olarak hiç yapamadığı işleri yaptığını anlattı. Evinde dolapları düzelttiğini, fazlalık olan eşyalarını ayırdığını, evin içinde bir düzen kurduğunu ve odasının da şeklini değiştirdiğini belirtti.

Hilal Altınbilek, evde temizlik ve yemek yaptığını, bunun da kendisine iyi geldiğini anlattı. Oyuncu normalde yemek yapmaktan hoşlanmadığını ama bu dönemde fikrinin değişmeye başladığını da şu sözlerle ifade etti:

“Yemek yapmak benim çok sevmediğim ama çok iyi yaptığım bir şey. Ama sevmiyorum. Bu dönemde biraz sevmeye başladım. Çok da iyi gelmeye başladı. Beni sıkan, yoran, iten bir şey üstüne gittikçe kendimi iyi hissetmemi sağladı.”

Hilal Altınbilek’in açıklamalarını videoda bulabilirsiniz…