Ana sayfa Dizi Haberleri Kulüp dizisine gelen ödüle Salih Bademci ve Gökçe Bahadır sevinci!

Kulüp dizisine gelen ödüle Salih Bademci ve Gökçe Bahadır sevinci!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – İlk sezonu yayınlandıktan sonra hem Türkiye’de hem de Netflix’in yayın yaptığı pek çok ülkede büyük beğeni ile karşılandı Kulüp dizisi. 10 bölüm olarak çekilen ve yönetmenliğini Seren Yüce ve Zeynep Günay Tan’ın üstlendiği Kulüp, 1950’lerde yaşanan hikayesi ile, Türkiye’de çekilen en iyi dönem dizisi olarak da adlandırıldı.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Barış Arduç, Asude Kalebek, Fırat Tanış, Metin Akdülger’in yer aldığı dizi, 1950’li yıllarda İstanbul Beyoğlu’nda, Seferad Yahudisi Matilda ve kızı Raşel’in hayatı ile 6-7 Eylül olaylarını da içeren dönemde yaşananları anlatıyordu. Kulüp dizisi, o kadar çok beğenildi ki 2. sezonun da çekilmesine karar verildi.

İzleyici yeni sezonu merakla beklerken, diziye ödüller de gelmeye başladı. Son ödül ise Magazin Gazetecileri Derneği’nden geldi. Geçtiğimiz günlerde yapılan ve 26. kez düzenlenen Altın Objektif ödüllerinin dağıtıldığı gecede Kulüp dizisine 3 ödül birden gitti! Geceye katılan Gökçe Bahadır ve Salih Bademci, aldıkları ödüllerle aşağıdaki sevinç pozlarını verdiler…

Kulüp dizisine gelen ödüle Salih Bademci ve Gökçe Bahadır sevinci! 7

İki oyuncunun dizide karşılıklı oynadıkları sahneler özellikle çok beğenilmişti. Zor bir hayat yaşayan ve şarkıcılık serüveninde Gökçe Bahadır’ın oynadığı Matilda’dan büyük destek alan Semih Songür karakteri ile herkesin takdirini kazanan Salih Bademci, dizinin en çok konuşulanları arasındaydı.

Matilda ve Selim sahneleri, dizinin en çok beğenilen sahneleriydi. Gecede Kulüp dizisine Dijital Platform En İyi Dizi ödülünü alırken, Yılın Dijital Platform Dizi Oyuncusu Kadın ödülünü Gökçe Bahadır ve Dijital Platform Dizi Oyuncusu Erkek ödülünü de Salih Bademci ile Barış Arduç birlikte aldılar. Salih Bademci ayrıca, Demet Akbağ ile oynadığı Aydınlıkevler oyunuyla da Yılın Tiyatro Oyuncusu ödülünü almaya hak kazandı.

Bademci “Heyecanlı ve gururluyum. Hem tiyatromuz hem de Kulüp dizimiz ödül aldı. Benim için çok sürpriz oldu” diye konuştu.