Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hilal Altınbilek’e bir haller oldu? Hafta sonu paylaşımı bile baya iddialı!

Hilal Altınbilek’e bir haller oldu? Hafta sonu paylaşımı bile baya iddialı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Karagül dizisindeki Özlem karakteriyle dikkatleri çeken Hilal Altınbilek, sonrasında Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ekrana gelmeye başlamıştı.

Altınbilek, bir anda ekrandaki Züleyha rolüyle bambaşka bir yere oturdu. Hayran kitlesini de büyüten oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgiyle takip ediliyor.

Ünlü oyuncunun yaz sezonunda ismi Kubilay Aka ile anılmıştı. Miray Daner ve Aka’nın ayrılması olayında ortaya çıkan bir fotoğraf akılları karıştırmıştı. Kubilay Aka’nın samimi bir şekilde görüntülendiği kişinin Hilal Altınbilek olduğu iddia edilmiş ancak ünlü oyuncu bu iddiaları reddetmişti.

Hilal Altınbilek, adının bu şekilde magazinde yer almasının ardından sosyal medya paylaşımlarına kaldığı yerden devam etti.

Altınbilek’in dikkat çeken pozlarını paylaştığı sosyal medya hesabına ilgi ise devam etti. Altınbilek, hiç bir şeye aldırmadan takipçileriyle birebir iletişim kurmaya ve gündemde kalmaya devam etti.

Bir süredir yaptığı paylaşımlarla da takipçilerinden övgü dolu yorumlar alıyor.

Son yaptığı paylaşım ise günlük bir anına aitti ama Altınbilek’in yine de güzelliğini ve seksiliğini ön plana koyduğu bu fotoğrafı da hafta sonu fotoğrafı olarak adlandırması, dikkat çekiyor.

Fotoğrafa takipçilerinden övgü dolu yorumlar ve beğeniler yağmakta.

İşte Altınbilek’in o son paylaşımı:

Nasıl geçiyor haftasonunuz? ? Bende durumlar böyle ???

Hilal Altınbilek'e bir haller oldu? Hafta sonu paylaşımı bile baya iddialı! 7