Ana sayfa Dizi Haberleri Hilal Altınbilek’in Bir Zamanlar Çukurova setinde çok güvendiği kişi!

Hilal Altınbilek’in Bir Zamanlar Çukurova setinde çok güvendiği kişi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterini canlandırıyor. 2 sezondur devam eden dizi, büyük başarılar kazandı. Rolüne kendisini tamamen kaptıran Hilal Altınbilek, zaman zaman özel hayatında da rolünün etkisinden çıkamadığını söyledi.

Youtube’da hayranlarından gelen soruları yanıtlayan oyuncu, dizideki 1970’li yıllardan hazırlanan kıyafetleri beğeniyor mi? Gelen bu soruyu yanıtlayan oyuncu, tüm kıyafetleri beğendiğini söyledi.

Hilal Altınbilek, “Sanat yönetmenizi o kadar güzel giydiriyor ki. Bana yakışacağını bildiği öyle güzel elbiseler tasarlıyor ki.. Hepsini çok seviyorum. Arada kaldığım şeyleri de ona çok güvendiğim için giyiyorum” diye konuştu.

Nilüfer Çamur’un çok başarılı seçimler yaptığını belirten oyuncu, arkadaşına teşekkür etti. Züleyha’nın hangi özelliğini sevmediği soruldu.

Hilal Altınbilek, “Çok iyi, biraz fazla iyi. Ama son zamanlarda durumu ele almaya başladım. Kendimden yorum eklemeye başladım. Çok fazla doğaçlama olmuyor” diye konuştu.

Videodan detayları izleyebilirsiniz.