Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek’in güzelliğini annesinden aldığı net!

Hilal Altınbilek’in güzelliğini annesinden aldığı net!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 1991 İzmir doğumlu olan güzel oyuncu Hilal Altınbilek, şu sıralar kariyerinde en şöhretli dönemlerinden birisini yaşıyor. Oyuncu, 4 sezon boyunca süren atv’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakteri ile pek çok hayran edindi.

Yerli ve yabancı hayranları oyuncuyu, başarılı performansı ile Bir Zamanlar Çukurova’daki Züleyha olarak uzun yıllar hatırlayacak. 2011 yılında Derin Sular isimli dizi ile ilk kez tanınan Hilal Altınbilek, 11 yıllık kariyerinin son 4 yılında Bir Zamanlar Çukurova ile büyük bir üne kavuştu.

Dizinin ilk başından beri projeyi bırakmayan ve başroller arasında 1. bölümden son bölüme kadar kalan tek isim olarak da ayrı bir başarı ve sabır örneği gösterdi. Adana’da yapılan çekimlerde ailesinden ve sevdiklerinden uzakta 4 yıl yaşayan oyuncu, meslek hayatında önemli bir sınav verdi.

Karagül ve Hayatımın Aşkı dizileri ile birlikte Çocuklar Sana Emanet isimli filmde de rol alan Hilal Altınbilek, 4. dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova ile uzun yıllar anılmaya devam edilecek. Bundan sonraki projesi ise heyecanla bekleniyor oyuncunun.

Bu arada dizinin final yapmasından sonra dinlenme fırsatı bulan Hilal Altınbilek, bol bol sevdikleriyle ailesiyle arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde de annesi ile bir yemekte buluştu. Aslında bir kutlama yemeğiydi bu. Hilal Altınbilek, annesinin doğum gününü kutladıkları geceden aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Hilal Altınbilek'in güzelliğini annesinden aldığı net! 9

“İyi ki doğdun benim güzeller güzeli canım annem” notuyla birlikte bir fotoğraflarını yayınlayan oyuncunun annesine olan benzerliği de dikkatlerden kaçmadı. Başarılı oyunculuğu ile çok sevilen Hilal Altınbilek, güzelliği ile de hayranlarından övgüler alan bir isim.

Hilal Altınbilek'in güzelliğini annesinden aldığı net! 10

Daha önce de annesi ile pozlarını paylaşan oyuncunun, anne-kız gibi değil, abla-kardeş gibi görünen halleri de hayranlarının ilgisini çekmişti. Annesine olan benzerliği ile “Güzelliğini kimden aldığı belli” dedirtiyor adeta…

Hilal Altınbilek'in güzelliğini annesinden aldığı net! 11