Ana sayfa Dizi Haberleri Hilal Altınbilek’in kalp atışları hızlandı, ‘Bu işi istiyorum’ diye haykırdı!

Hilal Altınbilek’in kalp atışları hızlandı, ‘Bu işi istiyorum’ diye haykırdı!

tarafından ker_def
Züleyha karakteri için Hilal Altınbilek, 1970’li yılları adeta zihninde yaşamış!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi atv ekranlarında yeni sezonun en başarılı yapımı olarak dikkatleri çekiyor.

Dizinin 5. bölümü bu akşam ekrana gelecek.

Dizide Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek, rolüne nasıl hazırlandığını anlattı.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Altınbilek’e 1970’lerde yaşayan Züleyha karakterine nasıl nasıl hazırlandığını sordu.

Altınbilek, “Züleyha için iki ay 1970’lerde yaşadım diyebilirim. Ulaşabildiğim dergileri, yayınları, o dönemin modasını, konuşma şekillerini ve tavırlarını inceledim. Bunları Züleyha’nın naif ve samimi karakteriyle harmanladım. Onun çok sevilmesinde büyük payı oldu. Özenilen bir dönemden naif ve sıcak bir karakter” diye konuştu.

Karagül’de Özlem karakterine hayat veren ve büyük bir çıkışa imzasını atan Hilal Altınbilek, yeni dizisinde de oldukça başarılı…

Karagül’den sonra spor yapıp, sağlıklı beslendiğini ayrıca yurt dışında da çeşitli eğitimlerle kendini geliştirdiğini anlatan Hilal Altınbilek, ilk başrolünü oynamakta…

Teklif geldiği zaman heyecanlandığını anlatan Altınbilek, “Senaryonun ilk sayfasını bitirdiğimde kalp atışlarımın hızlandığını hissettim. “Bu işi istiyorum, Züleyha benim” dedim. Tıpkı Hollywood yapımlarında olduğu gibi dekorlu, kostümlü bir set ortamında ilk deneme çekimimizi yaptık. O gün bu işin bambaşka olduğunu anladım. Bütün gün çekim yaptık. Akşam eve gidip uyurken Züleyha olduğumu hissediyordum” diye konuştu.

Hilal Altınbilek'in kalp atışları hızlandı, 'Bu işi istiyorum' diye haykırdı! 7