Ana sayfa Dizi Fragmanları İstanbullu Gelin 68. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

İstanbullu Gelin 68. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

tarafından ker_def

Star TV’de Cuma akşamları yayınlanan İstanbullu Gelin’in 68. bölümden yayınlanan ilk fragmana, Esma ve Garip’in düğünü damgasını vurmuştu. Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizide konakta yapılan nikahla, davetliler eşliğinde Garip ve Esma sonunda evleniyor.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümünü 28 Aralık Cuma akşamı Star TV ekranında izleyeceğiz. Yeni bölümden yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Fragmanda Faruk, “Bu ev artık Boran konağı değil. Ben bu evin kararlarını Garip ile tartışamam” diyerek Süreyya’ya dert yanıyor. Esma Sultan ise çocuklarının evden gitmelerinden bir hayli rahatsız. İstanbullu Gelin dizisinde Boran Konağı’nda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Videodan 68. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Dizide Esma’nın yıllar sonra yeniden gelinliği giydiği ve hayatı boyunca sevdiği tek adam olan Garip’le evlendiği gün, Faruk ve annesi arasında duygusal bir konuşma yaşanacak.

67. VE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Esma, ailesine Garip ile ayrılma kararı aldıklarını söyler.

Esma, ailesine Garip ile ayrılma kararı aldıklarını söyler. Herkeste şaşkınlık yaratan bu kararın sebebine ise Nurgül ulaşır ve Süreyya’ya Esma’nın hasta olduğunu söyler. Adem, hastalığın yarattığı öfke ile Güneş’e haksızlık ettiğini düşündüğünden ona karşı bir adım atar. Dilara’nın şüpheleri iyice artmıştır ve Senem bildiği gerçeği saklasa da huzursuzdur. Bu sırada Garip ise kendisi için bir seçim yapmıştır. Nurgül ve Süreyya için karar verme zamanı gelmiştir.

Yapım: O3 Medya
Yapımcı: Onur Güvenatam
Yönetmen: Zeynep Günay Tan
Senaryo: Deniz Akçay Katıksız – Armağan Gülşahin

Oyuncu Kadrosu:

Faruk: Özcan Deniz
Süreyya: Aslı Enver
Esma: İpek Bilgin
Fikret: Salih Bademci
Adem: Fırat Tanış
Osman: Güven Murat Akpınar
Garip:Tamer Levent
İdil: Tilbe Saran
Ülfet: Meral Çetinkaya
İpek: Dilara Aksüyek
Senem: Neslihan Yeldan
Güneş:Nihal Yalçın
Kıymet: Nergis Çorakçı
Yaz: Ahsen Eroğlu
Nurgül: Pelinsu Pir
Gülistan: Eren Balkan
Akif: Fatih Koyunoğlu
Dilara: Neslihan Arslan
Mustafa: Ahmet Sabri Özmener
Nazif: Muharrem Türkseven