Ana sayfa Dizi Haberleri Ne marifetler varmış! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’de fena kaptırdı!

Ne marifetler varmış! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’de fena kaptırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de Çarşamba akşamı 20. bölümü yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde birsahne vardı ki özellikle Demet Özdemir hayranları bayıldı! Zira dans konusunda ne kadar yetenekli olduğu zaten bilinen Demet Özdemir, bu kez 9/8’lik hava ile sahnede göbek attı. Mavi ve derin yırtmaçlı elbisesiyle sahneye çıkan oyuncu, herkesin alkışları arasında göbek atarken, izleyici de bu sahnelerde oyuncunun performansına beğeni yağdırdı.

Özdemir’in Zeynep karakterini canlandırdığı dizide, Cemile ve Nuh’un düğünü vardı bu hafta. Önce yeni boşanan bir kadın olarak piste çıkıp oynamasının doğru olmadığını düşünen Zeynep, ısrarlara dayanamayıp kalktığı pistte herkesi gölgede bıraktı.

9/8’lik hava eşliğinde Demet Özdemir, marifetlerini sergiledi adeta. Oyuncunun hayli başarılı bir şekilde oynadığı o anlarda diğer isimler de ona eşlik etti.

İşte Cemile ve Nuh’un düğün sahnesindeki göbek dans:

Bir ara Naz Göktan’ın oynadığı Emine ile de karşılıklı göbek attıkları sahne, yine dikkat çekti. İki oyuncunun o sahneler sırasında hayli eğlendikleri de yüzlerinden belli oluyordu adeta.

Hatta bu sahnelerden ne kadar keyif aldığı da Demet Özdemir’in dizinin yayınlanmasının ardından ertesi sabah yaptığı paylaşımla daha iyi anlaşıldı.

Özdemir, Naz Göktan ile karşılıklı oynarken çekilen fotoğrafını instagram’dan paylaşarak “Bugün böyle uyandım” notunu düştü. Düğün sahnesinin kamera arkasından da iki poz paylaştı.

İşte o paylaşımlar…

 

 

İşte Demet Özdemir’in o paylaşımı…

“Bugün böyle uyandım. Güzel yetenekli arkadaşım benim @nazgoktan hayatımız 9-8 olsun hep.”

Ne marifetler varmış! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'de fena kaptırdı! 1

Göktan, Demet Özdemir’in instagram paylaşımına “Bıraksalar günlerce oynarım seninle… Canım arkadaşım. Seni seviyorum” notunu düştü. Özdemir’den de kalp emojili ‘çok’ yanıtı geldi…

Ne marifetler varmış! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'de fena kaptırdı! 2

Demet Özdemir’in “Çok seviyorum merkez” notuyla tüm oyuncu arkadaşlarına selam gönderdiği fotoğraflarla birlikte Naz Göktan ile aralarında geçen sosyal medyadaki yazışma da dikkat çekti.

Ne marifetler varmış! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'de fena kaptırdı! 3

 

Ne marifetler varmış! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'de fena kaptırdı! 4