Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol’dan sonra Necip Memili de bebeği ile sempatiklik kastı!

İbrahim Çelikkol’dan sonra Necip Memili de bebeği ile sempatiklik kastı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol, 2019 yılının Aralık ayında dünyaya gelen oğlu Ali ile sevimli bir fotoğrafını bugün instagram hesabından yayınladı.

Siyah Beyaz Aşk dizisindeki partneri Birce Akalay’ın kafasındaki şapkaya dikkat çekerek, “Hahahahahahaahh şapka müthiş! Elem tere fiş gençler! 40x” notu da büyük ilgi gördü. Birce Akalay gibi bir çok hayranı bu paylaşıma gülümserken, takipçiler “Maşallah, Allah korusun sizi” diye mesaj bırakmayı da ihmal etmedi. İbrahim Çelikkol’dan sonra bir sevimli paylaşım da Çukur dizisinin Cumali’si Necip Memili’den geldi.

İbrahim Çelikkol'dan sonra Necip Memili de bebeği ile sempatiklik kastı! 8

Çukur dizisinde Cumali olarak çok sevilen Necip Memili, kızı Asya ile ilk fotoğrafını yayınladı.

15 Temmuz 2020 günü Necip Memili ile Didem Dayıcıoğlu çifti kızlarına kavuştu .Çiftin Asya adını verdikleri bebekleri sağlıklı bir şeklide 3,5 kilo ve 51 santim olarak doğdu. Kızının fotoğrafını ilk kez paylaşan ünlü oyuncunun sevimli pozu hem dostlarını hem de takipçilerini çok etkiledi.

Aslıhan Güner, “Ben maşallah” diye yorum bıraktı. Rıza Kocaoğlu, Dilan Çiçek Deniz, İlayda Alişan, Gaye Turgut Evin gibi isimler kalp veya nazar boncuğu emojileri ile yanıt verdi.

Ozan Akbaba ise “Oyyy Allah bağışlasın, ömrü, yolu, yoldaşı güzel olsun” yorumunda bulundu.

Sarp Akkaya ise “Maşallah Necipim, Allah analı babalı büyütsün” diye yazdı.

İşte o paylaşım:

,,,kızımız ile dışarıya ilk adım,,, @didemdayicioglu ????????????

İbrahim Çelikkol'dan sonra Necip Memili de bebeği ile sempatiklik kastı! 9