Ana sayfa Dizi Fragmanları İçerde dizisi 38. bölümünde çok dokunaklı bir sahne var

İçerde dizisi 38. bölümünde çok dokunaklı bir sahne var

tarafından ker_def

İçerde 38. Bölümden İlk Sahne Yayınlandı!

İçerde dizisinin 37. bölümünün yayınlanmasının ardından heyecan ile beklenen 38. bölümden ilk sahne de yayınlandı. Yeni bölümde Sarp ile Mert’in Celal’in elinde olduğu görülüyor. Acaba iki kardeş intikam almak istedikleri Celal’in elinden nasıl kurtulacak?

İçerde 37. Bölümde Neler Oldu?
İçerde dizisinin son yayınlanan bölümünde Celal’e karşı olarak Mert ile Sarp artık güçlerini birleştirmişlerdi. Ancak Celal öncesinde Eylem ile uğraşacaktı. Çünkü Eylem, Celal’i çok kızdıracak bir haber yapmıştı. Fakat tek tehlike altında olan Eylem değildi. Barış ve Füsun için de can sıkıcı durumlar bekliyordu. Yine de Mert ile Sarp gizli gizli onlara yardım etmek için harekete geçmişlerdi.

Sarp da hala polis olduğunu ve aslında bir suçu olmadığı kanıtlamak için uğraşmaya devam ediyordu. Mert ise annesi Füsun ile buluşmak için çok sabırsızlanıyordu. Her ne kadar bunu biraz ertelemeleri gerektiğini düşünseler de bu kavuşmanın daha fazla gecikmesini istemedikleri için Füsun ve Mert nihayet bir araya gelmişti. Ekran başındakiler için bu kavuşma fazlasıyla duygu yüklü v dokunaklı olmuştu.