Ana sayfa Dizi Haberleri İçerde dizisinde büyük kavuşma yaşanacak

İçerde dizisinde büyük kavuşma yaşanacak

tarafından ker_def

İçerde’de büyük kavuşma: İçerdeyiz abi!

Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin yeni bölümünde Yusuf Müdür’ün ölümü, Sarp’ı büyük bir oyunun içine çekecek. Sarp, bir yandan hem suçsuz hem de polis olduğunu kanıtlamaya çalışırken, diğer yandan Celal’i yok etmek üzere harekete geçecek.

Heyecanın doruk noktasına çıkacağı ‘İçerde’nin yeni bölümünde Celal tarafından öldürülen Yusuf Müdür’ün zamansız vedası herkesi yasa boğacak. Celal’in kumpası sonucu tüm şüphe oklarını üzerine çeken Sarp, hayatının en zorlu mücadelesini verecek. Babası olarak bildiği Yusuf Müdür’ü öldürmekle suçlanan Sarp, hem suçsuz hem de polis olduğunu kanıtlamaya çalışacak. Artık bu büyük savaşta tek başına kalan Sarp’a, hiç ummadığı birinden yardım eli uzanacak. Pimi çekilmiş bombaya dönüşen Sarp’ın tek amacı Celal’i yok etmek olacak. Celal de Sarp’la arasındaki hesabı kapamak için harekete geçerken, Yusuf Müdür’ün ölümünü kaldıramayan Mert’in içinde fırtınalar kopacak.

ORGANİZE ŞUBE, USTA OYUNCU LEVENT CAN’A EMANET!

Efsane dizi ‘Ezel’de Kaya rolüyle unutulmaz bir performansa imza atan usta oyuncu Levent Can, artık Haluk Müdür olarak “içerde”! Organize ekibinin başına gelen Haluk Müdür, kimseye göz açtırmayacak ve Yusuf Müdür’ün katilinin bulunması için tüm kontrolü eline alacak.

YILMAZ KARDEŞLER, BU SEFER KAVUŞACAK MI?

Coşkun’un yaşadığını öğrenmek Celal için şoke edici bir sürpriz olurken, Sarp ve Mert’i gizlice takip eden, onları bir an olsun görüş alanından çıkarmayan Coşkun, heyecanı doruk noktasına taşıyacak. İzleyiciler Coşkun, büyük sırrı Yılmaz Kardeşler’le paylaşacak mı sorusunun cevabını büyük bir merakla bekleyecek. Bu esnada Mert’e gelen beklenmedik telefon ekran başındakiler için büyük bir sürprizin fitilini ateşleyecek.

‘İçerde’nin büyük bir merakla beklenen ve #içerdeyizabi etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vuracak yeni bölümü bu akşam saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek