Ana sayfa Dizi Haberleri İçerde dizisindeki amansız kavga

İçerde dizisindeki amansız kavga

tarafından ker_def

icerde (4)

“Siz düşman değilsiniz, kardeşsiniz”Besteleriyle sahneleri müzikal olarak zenginleştiren Toygar Işıklı, final sahnesinin müziğini bestelerken öncelikli olarak flashbacklerle vurgulanan kardeşlik duygusuna yoğunlaştı. Işıklı, bestenin hazırlık sürecini şu sözlerle yorumluyor: “Duygusal olarak siz düşman değilsiniz, kardeşsiniz etkisini hissettirmek önemliydi.

Müzikal olarak da minimal bir yapıda, bir döngü içerisinde yavaş yavaş yükselen ve o döngünün içerisinde kardeşlerin temasını da müziğin içerisine adapte eden bir final eseri oldu.” Çan sesi çıkaran bir tür perküsyon enstrümanı olan ‘glockenspiel’i de kullanarak Sarp ve Mert’in çocukluklarının ortak simgesi müzik kutusuna atıfta bulunan ünlü müzisyen, bu beste için sinema mantığıyla, kare kare çalıştığını dile getiriyor.

Pazartesi akşamlarının zirvedeki ismi ‘İçerde’nin dün akşam ekrana gelen bölümü; AB’de 10,27 izlenme oranı (rating), 24,37 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 9,17 izlenme oranı (rating), 20,75 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. #hesapgünü etiketi için 34. 981 tweet atılırken, Twitter’ın Türkiye gündeminde 13 saat 50 dakika, dünyada ise 6 saat 5 dakika TT listesinde kaldı.