Ana sayfa Dizi Haberleri İçerde’nin finali Ezel’den daha iyi olmalı!

İçerde’nin finali Ezel’den daha iyi olmalı!

tarafından zk zk

Show TV’de yayınlanan ve final bölümü büyük bir heyecanla beklenen İçerde dizisi ile ilgili merak her geçen gün daha da artıyor. Mert ve Sarp kurtulacak mı? sorusu herkesin aklını kurcalarken, dizinin izleyenleri ters köşeye yatırabileceği de çokça konuşuluyor.

Bu heyecanlı bölümlerin ardından finalle ilgili beklenti de giderek artıyor. Posta gazetesindeki köşesinde Mesut Yar da finalin Ezel’den daha şaşırtıcı olmasının İçerde’yi başka bir yere oturtacağını söyleyerek şunları yazdı:

EZEL’İ GEÇEBİLECEK Mİ?

Yarın dananın kuyruğu kopacak. Biraz kulağınızı açarsanız her kafadan bir ses çıktığını duyarsınız. Kimileri mutlu son olacak diyor, kimileri kan akacak diye ısrar ediyor… Başrol oyuncularından Aras Bulut İynemli’nin “hüzünlü bir son bölüm oldu” diye ağzından kaçtığı söylenen bir lafı da var ki, onu da (ironi yapmadıysa) dikkate almak lazım…

İçerde (Show TV) son yıllarda Ezel’den sonra finali en çok merak edilen iş olarak karşımıza çıktı. Bu elbette iyi… Ama final bölümüyle Ezel’den çok daha şaşırtıcı olursa uzun bir süre kimse tahtına oturamaz. Benden söylemesi!