Ana sayfa TV Programları İçli pişiler yetişti mi? Zuhal Topal’la Sofrada 136. Bölüm

İçli pişiler yetişti mi? Zuhal Topal’la Sofrada 136. Bölüm

tarafından ker_def

Fox TV’de hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programının 136. bölümünde Seda Dağlar ve kayınvalidesi Gülsüm Dağlar yarıştı. Yeni haftanın kayınvalideleri sofraya oturur oturmaz ilginç bir muhabbetle herkesi şaşırttılar. Videodan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Kayınvalide Leyla Hanım, masadaki yerine oturmadan önce bir anda “Kendimi çok güzel hissediyorum. Manken gibiyim. Rakiplerimi görünce içimden böyle geldi. Ben kendime çok güveniyorum” diyerek kahkaha attı.

Zuhal Topal’ın şaşkın bakışlarıyla kalakaldığı anlarda bu kez kayınvalidelerden Hülya Hanım da ayağa kalkarak Leyla Hanım’a nispet yapar gibi, “3 çocuk annesiyim, ben daha fitim, ben daha güzel hissediyorum” diye konuştu.

Bu konuşmalar üzerine Fadime Hanım da ayağa kalkıp, “Ben hepinize taş çıkartırım” diyerek daha da şaşırttı.

Bu ilginç gövde gösterisini ekran başındakiler de şaşkınlıkla izledi. Zuhal Topal, kayınvalidelerin işi daha fazla uzatmasına engel oldu ve oturmalarını rica etti. Bu tuhaf gösteriden sonra yemek servisi başladı.

Seda gelin, mutfakta hayli zorlandı. Ana yemeğinin patlıcanını yetiştiremedi, sofrayı zar zor kuran Seda gelin, üzerini değiştirmeye de fırsat bulamadı.

Seda gelinin menüsü şöyle:
Hoppala çorbası
Etli pişi
Beğendi yatağında şiş köfte
Bezelyeli pirinç pilavı
Kuskus salatası
Çilek soslu muhallebi

Yemeklere gelen yorumlar şöyle:
Çorbanın rengini ve içindeki hamurları kayınvalideler eleştirdi. İstenilen tadı alamadıklarını söyleyen kayınvalidelere Zuhal Topal da katıldı ve bir lezzet eksikliği olduğunu belirtti.

Pişinin lezzeti genel olarak beğenildi. Ancak tek servis edilmesini eleştiren kayınvalideler, en azından yanına yeşillik konulabileceği eleştirisini yaptılar.

Ana yemeğin beğendisi için hazırlanan patlıcanları yetiştiremeyen gelin, masada zor anlar yaşadı. Kayınvalidelerden eleştiri alan Seda gelin, şiş köfteleri de yaktığı için eleştiri aldı. Pilavın pirinçlerinin de pişmediği yorumu yapıldı. Zuhal Topal da bu eleştirilere katıldığını belirtti.

Kuskus salatasının tadı da pek lezzetli bulunmadı. Menüde çok fazla hamur işi olduğu için yanlış bir seçim olduğu ifade edildi.

Muhallebi ise renkli görüntüsüyle beğenildi ve tadının da lezzetli olduğu ifade edildi.

Seda gelin kayınvalidelerden kaç puan aldı?
Fadime Hanım 2
Elfide Hanım 2
Hülya Hanım 3
Leyla Hanım 2

Zuhal Topal’ın puanı ise 4 oldu…