Ana sayfa Sosyal Medya İddia büyük! Çukur dizisi için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

İddia büyük! Çukur dizisi için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 3 sezondur devam eden Çukur dizisi için önemli gelişmeler yaşanıyor… Dizinin yeni sezonu için yapımcı ve teknik ekibin hazırlıkları devam ediyor. Oyuncular ise son tatil günlerini yaşıyor.

Çukur’un 4. sezonu aynı zamanda final sezonu olacağı için büyük önem taşıyor. Ancak dizinin yeni dönemine ilişkin pek bir bilgi yok. Daha önceki sezonlara çekimler öncesinde bazı detaylar verilirdi ama bu sefer hikayenin nerelere gideceği kapalı kutu…

Cumali karakterine hayat veren Necip Memili ise bu sessizliği bozan bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu, instagram hesabından verdiği kısa mesaj ile 4. sezonu merakla bekleyenlerin heyecanını da artırdı.

Necip Memili, instagram hesabından şöyle yazdı: “Hiç bir şey, ama hiç bir şey,eskisi gibi olmayacak, @cukurdizi çok mu çok az kaldık.”

İddia büyük! Çukur dizisi için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! 8

Çukur dizisi ekibinin bu hafta toplanarak çekimlere başlaması bekleniyor… Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Kubilay Aka, Barış Arduç gibi önemli isimleri bünyesinde buluşturan dizinin yeni sezonunda bir transfer de var.

Yer aldığı projelerle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu İrem Sak Arık Böke Erdenet’in kuzeni Seren karakteriyle 4. sezonda seyircinin karşısına çıkacak.

İddia büyük! Çukur dizisi için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! 9