Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış’ta Göcek etkisi, Sen Çal Kapımı’da Antalya çıkarması!

Bay Yanlış’ta Göcek etkisi, Sen Çal Kapımı’da Antalya çıkarması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz ayları için ekrana getirmekte olan iki yazlık dizisi Bay Yanlış ve Sen Çal Kapımı yollarına devam ediyor. İki dizi için de ekipler yoğun bir çalışma programı uyguluyor. Her iki dizi de büyük ilgi görüyor. Tabii ki reyting sonuçlarında Sen Çal Kapımı’nın bariz bir üstünlüğü de bulunuyor.

Bay Yanlış dizisinde önceki hafta yaşanan Göcek değişikliği dikkatleri çekmişti. Ezgi ve Özgür karakterlerinin birbirleri ile yakınlaşmasını da sağlayan Ege’nin güzide tatil bölgelerinden Göcek’teki çekimlerde, oyuncular da kısa tatiller yaparak rahatlamıştı.

Bay Yanlış'ta Göcek etkisi, Sen Çal Kapımı'da Antalya çıkarması! 10

Benzer bir durumun Sen Çal Kapımı dizisinde de yaşandığı ortaya çıktı. Antalya’ya giden dizi ekibi burada çekimlere devam etti. Hoş anların yaşandığı çekimlerde ortam farklılığı da diziye ayrı bir renk katacak.

Bay Yanlış'ta Göcek etkisi, Sen Çal Kapımı'da Antalya çıkarması! 11

12 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak olan 5. bölümde Antalya’dan sahneleri izleyebilirsiniz. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar:

Önemli bir anlaşmaya imza atmak için Antalya’ya giden ekibi bir sürpriz beklemektedir. Yatırımcıların ikisinin de imzasının alınması gerekmektedir ama boşanmak üzere oldukları için
bir araya gelmek istemezler.

Bay Yanlış'ta Göcek etkisi, Sen Çal Kapımı'da Antalya çıkarması! 12

Onları buluşturma görevi Serkan ve Eda’ya düşer. Antalya’da birlikte geçirdikleri büyülü anlarda, Eda ve Serkan hiç ummadıkları kadar yakınlaşırlar. Bu arada Kaan Karadağ’ın yaratacağı yeni bir kriz Eda için de bir test olacaktır.

Bay Yanlış'ta Göcek etkisi, Sen Çal Kapımı'da Antalya çıkarması! 13

Serkan’ı kurtarmak için göze aldığı risk, ona olan duygularını fark etmesine de neden olacaktır. Serkan ise Eda’nın cazibesine giderek daha çok kapılmaktadır.