Ana sayfa Dizi İzle İki Yabancı 5 Ağustos Pazartesi 11. Bölüm Fragmanı İzle

İki Yabancı 5 Ağustos Pazartesi 11. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İki Yabancı 5 Ağustos Pazartesi günü yayınlanacak olan 11. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan hikâyesinin konu edildiği İki Yabancı’nın bu bölümünde Kumud, babasının fabrikası için teslim edilecek kumaşları almaya kasabaya gider. Saras’ta kasabada dolaşırken Kumud’u görür. Aniden çıkan arbede de Kumud’u kurtarır.

Kasabada çıkan isyanla tüm dükkânlar kapanır ve ulaşım araçları durur. Kumud’u çıkan arbedenin arasından kurtaran Saras onun yanından biran olsun ayrılmaz. Araba bulamayan Saras ve Kumud onca yolu yürüyerek gelir. Ancak Guman’ın söyledikleri Kumud’un annesine ağır gelir ve Kumad’a tokat atar. Vidya ve Duppa bu olay üzerine Guman’a kızar. Saras ise Kumud’a aralarındaki inkâr edilemez bir çekim gücü olduğunu söyler. Saras’ın söyledikleri Kumud’un kafasını karıştırır. Saras ise bir türlü Hindistan’dan ayrılacak gücü bulamaz.

Aralarına uzak mesafeler girse de kalpleri hep yan yana olan Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan aşk öyküsü, İki Yabancı her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında.

Künye:
Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali
Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Hindistan
Türü: Dram, Romantik
Orijinal Adı: Saraswatichandra