Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 1 Mayıs Çarşamba 236. bölümünde Anandi, Jagdish’e kolyeyi takıyor

İkimizin Yerine 1 Mayıs Çarşamba 236. bölümünde Anandi, Jagdish’e kolyeyi takıyor

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 236. bölümde neler olacak? Jagdish uzun zaman sonra Jaitsar’dadır. Büyük teyzesinin sağlık durumundan dolayı onu mutlu etmek ve onunla daha çok vakit geçirmek istiyordur. Bu sayede ailesiyle de arasını düzeltmeye başlar.

İkimizin Yerine dizisinin 1 Mayıs Çarşamba günü ekrana gelecek olan bölümünden ilk bilgiler paylaşıldı. Anandi, Jagdish’e kolyeyi takacak. Dizinin yeni bölümünden özet bilgileri videoda bulabilirsiniz.

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…

235. Bölümde Neler Olmuştu?

Büyük teyzenin hastalığı Jagdish’in Holi Bayramına gitmesi için bir neden olur. Bu isteğini Gauri ile paylaşan Jagdish beklediği olumlu cevabı alamaz. Ancak Jagdish, Gauri’yi dinlemez.

Gauri’den festivale katılmak ve büyük teyzeyi görmek için izin isteyen Jagdish olumsuz bir yanıtla karşılaşır. Gauri hastanede nöbeti olduğunu söyler ve gitmemesini ister. Ama Jagdish, ailesi ile Holi bayramını geçirmek konusunda ciddidir.

Gauri, eve döndüğünde Jagdish’in gittiğini görür ve sinirden çılgına döner. Gauri’nin asıl korkusu Jagdish’ten habersiz Barion ile konuşmaya geldiğinin ortaya çıkması olur. Öte yandan büyük teyze, Jagdish ile Anandi’nin ayrıldığından haberi yoktur. Jagdish’in Gauri ile evlendiği büyük teyzeden saklanır. Ancak bu gerçeği saklamak kolay olmaz.