Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 10 Temmuz Çarşamba 306. Bölümde Anandi ve Shiv gidiyor!

İkimizin Yerine 10 Temmuz Çarşamba 306. Bölümde Anandi ve Shiv gidiyor!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 306. bölümde neler olacak? Shiv Anandi’den özür diler ve kendisiyle Udaypur’a gitmesini ister. Bu haberi alan Dadisa gözyaşlarına boğulur. Anandi bu teklifi kabul edecek mi?

ANANDİ VE SHİV ÇOK UZAKLARA GİDİYOR…? Kanal 7 ekranında haftanın tüm günleri ekrana gelmekte olan İkimizin Yerine dizisinin 306. yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. 10 Temmuz Çarşamba günü yayınlanacak bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylı bilgileri videoda bulabilirsiniz.

İkimizin Yerine 306.bölüm özeti:

Shivraj’ın, tayin haberini Anandi’den önce sadece ailesine söylemesi sorun olur. Anandi alıştığı düzenden ve çok sevdiği ailesinden uzak kalmaktan korkar.

Shivraj’ın başka bir şehre kaymakam olarak atanması haberi Anandi’yi üzer. Anandi, bir yandan Shivraj’ın yanında olmak isterken bir taraftan ailesinden ayrı kalmaktan korkar.

Shivraj, Anandi’yi hayalinden ve ailesinden uzak bırakacağı için üzülür. Bu haberi ev halkına nasıl söyleyeceklerini düşünürler.

Öte yandan Ganga’nın çocuğu evde mutlu bir atmosfer yaratır. Dadisa’nın mutlu halleri kimsenin gözünden kaçmaz. Anandi’nin Jedsar’dan gidecek olmasına ne tepki verecekler?