Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 10 Temmuz Çarşamba 306. Bölüm Fragmanı İzle!

İkimizin Yerine 10 Temmuz Çarşamba 306. Bölüm Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine heyecan dolu 306. bölümüyle 10 Temmuz Çarşamba günü izleyicilerle buluşacak. Anandi zor bir karar arifesinde… Anandi’nin bir büyük korkusu da var… Detayları fragmanda bulabilirsiniz.

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…

İkimizin Yerine 306.bölüm özeti:

Shivraj’ın, tayin haberini Anandi’den önce sadece ailesine söylemesi sorun olur. Anandi alıştığı düzenden ve çok sevdiği ailesinden uzak kalmaktan korkar.

Shivraj’ın başka bir şehre kaymakam olarak atanması haberi Anandi’yi üzer. Anandi, bir yandan Shivraj’ın yanında olmak isterken bir taraftan ailesinden ayrı kalmaktan korkar.

Shivraj, Anandi’yi hayalinden ve ailesinden uzak bırakacağı için üzülür. Bu haberi ev halkına nasıl söyleyeceklerini düşünürler.

Öte yandan Ganga’nın çocuğu evde mutlu bir atmosfer yaratır. Dadisa’nın mutlu halleri kimsenin gözünden kaçmaz. Anandi’nin Jedsar’dan gidecek olmasına ne tepki verecekler?

Künye :
Dizi adı: Balika Vadhu-İkimizin Yerine
Oyuncular: Avinash Mukherjee, Toral Rasputra, Pratyusha Banerjee, Avika Gor, Surekha Sikri, Vibha Anand, Janvi Chheda, Shashank Vyas, Shashank Vyas, Smita Bansal, Vimarsh Roshan, Neha Marda, Saptrishi Ghosh, Mahima Makwana
Yönetmen: Sidharth Sengupta, Pradeep Yadav
Senaristler: Purnendu Shekhar, Gajra Kottary, Rajesh Dubey, Usha Dixit, Raghuvir Shekhawat, Manisha Singh, Kovid Gupta, Raman Manaktala
Türü: Drama, Romantik