Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 14 Mayıs Salı 249. bölümde Anandi’yi kurtaran yakışıklı geliyor!

İkimizin Yerine 14 Mayıs Salı 249. bölümde Anandi’yi kurtaran yakışıklı geliyor!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 249. bölümde neler olacak? Anandi’yi kurtaran yakışıklı Shivraj Shekhar, Jedsar’a kaymakam olarak atanmıştır. Anandi onu görünce şok olur. İkilinin yolu bu şekilde kesişmiştir.

ANANDİ’YE ŞOK…O ADAM JEDSAR’IN KAYMAKAMI! Kanal 7 ekranlarında yayınlanan İkimizin Yerine dizisinin 14 Mayıs Salı günü 249. bölümü izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. Özet bilgileri videoda bulabilirsiniz.

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Peki 248. bölümde neler olmuştu?

Anandi ile Jagdish’e altı aylık bir süre tanınır. Hâkim, ikisine fikirlerini değiştirmezlerse altı ay sonra resmi olarak boşanacaklarını söyler.

Birbirlerini çocuk yaştan bu yana tanıyan ve aralarında farklı bir bağ olan Jagdish ve Anandi mahkemeye çıkar. Hâkim altı ay kararlarını düşünme süresi tanır. Anandi, sadece Jagdish’ten ayrılacağı için üzülürken o, tüm ailesini kaybetmenin yıkımını yaşar. Aile üyeleri Anandi’ye çok destek olur. Gauri de Jagdish’i doğru bir karar verdiği yönünde rahatlatmaya çalışır.

Ancak bakanlıktan gelen güzel haber Anandi ve Devi ailesi için sevinç yaratır. Anandi’ye köye yaptığı çalışmaları için tebrik mektubu gelir ve Jedsar’ın ilçe olması kararı açıklanır. Dadisa, Jagdish ile Anandi’nin ayrılığını unutacak kadar sevinçlidir. Bakan, köye Anandi’yi tebrik etmeye gelir. Anandi’nin başarısına Jagdish, ne tepki verecek?