Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 14 Ocak Salı 494. Bölüm Fragmanı İzle

İkimizin Yerine 14 Ocak Salı 494. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine 14 Ocak Salı tarihli 494. bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16.10’da Kanal 7 ekranlarında…Urmi cezalandırılan Nandini’ye yardım etmek isterken bir anda yere yığılır. Urmi neden bayıldı?

Nandini kayınbabası tarafından cezalandırılır. Urmi onu kurtarmak istese de Nandini başlarının belaya gireceğini düşünerek engel olur. Urmi Nandini’nin karnını doyururken Kundan çıkıp gelir.

Ne yapacağını şaşıran Urmi zor da olsa bir bahane bulur. Urmi bir anda yere yığılır Akira ise bunun sorumlusunun Nandini olduğunu söyler. Eve gelen doktor Urmi’yi muayene eder. Urmi neden bayıldı?

Künye:
Dizi adı: Balika Vadhu-İkimizin Yerine
Oyuncular: Toral Rasputra, Surekha Sikri, Siddharth Shukla, Vibha Anand, Janvi Chheda, Shashank Manisha Singh, Kovid Gupta, Raman Manaktala
Türü: Drama, Romantik Vyas, Shashank Vyas, Smita Bansal, Vimarsh Roshan, Neha Marda, Saptrishi Ghosh, Mahima Makwana, Avinash Mukherjee, Sriti Jha
Yönetmen: Sidharth Sengupta, Pradeep Yadav
Senaristler: Purnendu Shekhar, Gajra Kottary, Rajesh Dubey, Usha Dixit, Raghuvir Shekhawat