Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 2 Ağustos Cuma 329. bölüm özeti izle!

İkimizin Yerine 2 Ağustos Cuma 329. bölüm özeti izle!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 329. bölümde neler olacak? Jagdish’in doğum günü gelmiştir. Partiye herkes davetlidir. Ganga’nın da Sanchi’nin de Jagdish’e bir sürprizi vardır. Jagdish hangi sürprizden etkilenecek?

SANCHİ VE GANGA’NIN JAGDİSH’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ! Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden İkimizin Yerine, 2 Ağustos Cuma günü 329. bölümüyle ekranda olacak. dizinin bu bölümünde neler olacağının detayını hem videoda bulabilir hem de haberimizin devamında bölümün özetini okuyabilirsiniz.

İkimizin Yerine’de bu bölüm Sanchi, ailesinin karşı çıkmasına aldırmadan Jagdish’in doğum günü için bir sürü hediye alır. Ama Jagdish’in, Sanchi’nin kendisinden hoşlandığından haberi yoktur.

Jagdish, Sanchi ile iyi anlaştığını düşünse de onun kendisine âşık olduğunu anlamaz. Sanchi ise Jagdish’in doğum gününü yaklaştıkça heyecanlanır. Ona sürpriz hediyeler alır. Tüm aile Jedsar’a gidip Sanchi ile Jagdish’in geleceği hakkında konuşmaya karar verirler. Sanchi’nin kararından geri dönmeyeceğini bilen ailesi ona destek olmak zorunda kalır. Öte yandan Sumitra, Ganga ile Jagdish’in birbirine yakınlaştığını düşünür ve tedirgin olur. Jagdish ile Sanchi arasında neler olacak?