Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Binici, Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’i yerlere göklere koyamadı!

Burcu Binici, Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’i yerlere göklere koyamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Binici, Ebru Şahin ile aralarında herhangi bir sorunun olmadığını açıkladı. Önceki hafta magazin basınına yansıyan iddiada Burcu Binici ile Ebru Şahin’in arasının açıldığına yönelik iddialar vardı.

Burcu Binici, katıldığı etkinlikte konuyla ilgili soruları yanıtladı. Binici, böyle bir durum olmadığının altını çizdi ve şunları anlattı:

“Ebru benim kardeşim, arkadaşım, dostum.Röportajda da biraz tuhaf birleştirmişler. Çok güzel kariyeri ilerliyorken, benim zaten onun hakkında en ufak kötü bir şey söyleme durumum yok. Çünkü çok güzel ilerliyor. Allah nazarlardan saklasın.Ben onu çok seviyorum. Sadece onun bir yoğunluğu var. Çok ciddi Mardin’de çekim yapıyor. Ben de kendime göre işlerimi yapıyorum. Bunu alıp bambaşka bir yere, anlam veremiyorum. İki oyuncunun bir aradayken, sonra başka işlerde ayrı kalmamız çok normal. Çok akıllı, kendini çok iyi yetiştiren, dolu bir kız. Hiç boş değil. Yeri de çok güzel. Allah nazarlardan saklasın. Onun için saçma sapan şeyler çıkartan insanlara anlam veremiyorum. Sustukça, bambaşka şeyler söylüyorlar. Halbuki ben ona, O da bana biz gönülden birbirimize bağlıyız zaten. Yeterli..”

Burcu Binici, görüşmeye devam ettiklerinin altını çizdi.

Burcu Binici, yeni sezon için görüşmelerin başladığını ancak şu an için planlı bir işin olmadığını belirtti.

Uçankuş TV’nin röportajını videodan izleyebilirsiniz.