Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 245. bölümde Anandi için eş aranıyor!

İkimizin Yerine 245. bölümde Anandi için eş aranıyor!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 245. bölümde neler olacak? Dadisa Anandi için uygun bir eş arıyordur. Bairon’la birlikte uygun eşlerin aileleriyle görüşürler. Bakalım Anandi bu fikre ne diyecek?

DADİSA ANANDİ’YE EŞ ARIYOR! Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan İkimizin Yerine dizisinin 10 Mayıs Cuma günü ekrana gelecek olan 245. bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Anandi ve Jagdish arasında yaşanan bir evlilik ve sonrasında değişen hayatların konu olduğu İkimizin Yerine dizisi izleyicileri hüzünlü hikayesine ortak edecek.

Anandi, Jagdish ile evlendiğinde aşk kavramının farkında olmayacak kadar küçüktür. Ancak geçen yıllar içinde Jagdish’i tanır ve âşık olur. Ama bu aşkı karşılıksızdır. Çünkü Jagdish, Gauri isimli bir kızı seviyordur. Jagdish, Anandi’den boşanır ve Gauri ile evlenir. Jagdish’in ailesi Gauri’yi kabullenmez ve Gauri, Jagdish’in ailesine karşı kin besler. Jagdish ise yaptığı hatayı anlayıp pişman olsa da bazı şeyler için çok geç kalmıştır. Jagdish, ailesinden özür dileyip, Anandi ile tekrar barışmak istese de önünde başka engeller vardır. Anandi’nin hayatına Shivraj Shekhar girmiştir. Jagdish, yaşadığı pişmanlığı atlatabilecek mi? Anandi ile Jagdish’in yolları bir daha kesişecek mi?