Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 26 Mart Salı 200. Bölüm Fragmanı İzle

İkimizin Yerine 26 Mart Salı 200. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 200. bölümü 26 Mart Salı günü izleyicilerle Kanal 7 ekranında buluşmaya hazırlanıyor. İkimizin Yerine dizisinin yeni bölümünde Jagdish, Gauri’nin eskisi gibi kendisi ile ilgilenmemesine üzülür. Gauri’nin birlikte gidecekleri sinemaya gelmemesi Jagdish’in arkadaşları arasında alay edilmesine neden olur. İkimizin Yerine dizisinin 26 Mart Salı günü ekrana gelecek olan 200. bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Jagdish, Gauri’nin doktorluğu hayatının odak noktası yaptığını düşünür. İlişkilerini eskisi gibi iyi görmez ve Gauri ile tartışır. Jagdish, Gauri ile hiç mutlu değildir. Gauri, Jagdish’i kutsal bir meslek yaptığına ikna etmeye çalışır. Öte yandan Dadisa ve ailesinin başında büyük bir sorun yaşanır. Daha önceki yıllarda tartışma yaşadıkları Bakan Helsinki, oğlunu korumak için kavga çıkarır. Helsinki’nin oğlunun, Guli’yi sokakta rahatsız etmesi bardağı taşıran son damla olur. Bakan Helsinki geçmiş günlerin hesabını sormak için sabırsızlanır.

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16.10’da Kanal 7 ekranlarında…