Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 28 Nisan Pazar 233. bölümünde Bassant, Anandi’den özür diliyor

İkimizin Yerine 28 Nisan Pazar 233. bölümünde Bassant, Anandi’den özür diliyor

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 233. bölümde neler olacak? Dadisa’nın sözlerinen sonra Bassant hatasını anlar ve Anandi’den özür diler. Jedsar’da her şey yoluna girmiştir.

İkimizin Yerine dizisinin 233. bölümü 28 Nisan Pazar günü izleyicilerle buluşacak. Dizinin bu bölümünde neler olacağı ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Bassant, Anandi’den özür diliyor bunun detaylarını videoda bulabilirsiniz.

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…

İkimizin Yerine 232. bölümde neler yaşanmıştı?

Gauri, Jagdish’i Anandi hakkında dolduruşa getirir. Jagdish telefonlarını açmayan Anandi’ye karşı öfke kusar. Gauri ise Jagdish’in gözünde anlayışlı eş imajını korur.

Anandi sayesinde ailesinden haberdar olan Jagdsih, son bir haftadır ona ulaşamaz. Bu durumu fırsat bilen Gauri, Anandi’nin muhtar olduktan sonra çok değiştiğini söyler. Jagdish, Gauri’nin anlayışlı tavırlarının aksine Anandi’nin sorumsuzca davrandığını düşünür.

Öte yandan Anandi, Lal ile birlikte Mumbai’ye hastane için gerekli malzemeleri almaya giderler. Mumbai’de Jagdish, Lal’i görünce şaşırır. Anandi ise Jagdish’ten saklanır. Gauri, hastanede Anandi ile karşılaşır ve onu Jagdish’ten uzak durması konusunda sert bir şekilde uyarır.