Ana sayfa Dizi Haberleri Adem, tam bir kütüksün! İstanbullu Gelin 82. bölümde Adem’den tuhaf hareket!

Adem, tam bir kütüksün! İstanbullu Gelin 82. bölümde Adem’den tuhaf hareket!

tarafından zk zk

Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin dün akşam 82. bölümü ekrana geldi.

Bir süredir Adem ve Dilara arasında yaşanan Mert gerginliği, bir tesadüf sonucu Faruk’un mekanında karşılaşmalarıyla iyice büyüdü.

Televizyongazetesi/Detay – Dilara’nın bir erkek arkadaşı olmasına katlanamayan Adem, Güneş’le birlikte Faruk’un restaurantına gittiğinde Dilara ve Mert’i de orada gördü.

Tavırları konuşmalarıyla herkesi geren, Mert’e karşı sert ve imalı sözler söyleyip duran Adem, herkesten çok Güneş’in tepkisini çekti.

Eski eşinin mutlu olmasına tahammül edemezken, Dilara ve Güneş’in arasında bir sorun yoktu. Hatta Güneş, Dilara’yı huzursuz etmemek için çabalayıp durdu. Ancak Adem, bu inceliği göstermek yerine Mert’i söyledikleriyle ezmeye çalıştı.

Adem, tam bir kütüksün! İstanbullu Gelin 82. bölümde Adem'den tuhaf hareket! 7

Süreyya ve Faruk’un da olduğu masada Adem’in konuşmaları sırasında buz gibi bir hava esti. Sonunda Güneş dayanamayıp masadan kalkıp gitti. Adem ne yaptığını hala anlamaz vaziyette onu durdurmaya çalıştı ama başaramadı. Faruk da daha sonra konuşacaklarını şimdi gitmesini söyledi.

Dizinin takipçileri sosyal medyada Adem’in bu tavırlarını değerlendirirken “Hiç mi terapilerden bir şey öğrenememiş, tam bir kütüksün Adem, ne zaman düzeleceksin, yaptığın resmen kıskançlık, yanında Güneş’le gidip Dilara’ya tepki vermek adil mi?” şeklinde pek çok yorum yaptılar.

O sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…