Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 30 Kasım Cumartesi 449. bölümde Shiv öldü ve son yolculuğuna uğurlanıyor!

İkimizin Yerine 30 Kasım Cumartesi 449. bölümde Shiv öldü ve son yolculuğuna uğurlanıyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında yayınlanan İkimizin Yerine dizisinin 448. bölümünde Anandi kötü bir haber alır. Shiv, teröristle mücadele ederken metrelerce yükseklikten düşer ve hastaneye kaldırılır. Durumu oldukça ağır olan Shiv, hayatını kaybedecek mi? İşte bu sorunun yanıtı “Evet”… Shiv ölüyor… Peki 30 Kasım Cumartesi 449. bölümde neler yaşanacak. Videodan ilk detayları öğrenebilirsiniz.

İkimizin Yerine dizisi 449. bölümde Shiv, son yolculuğuna uğurlanır. Shiv’in cenaze töreni ritüelleri gözyaşları içinde gerçekleştirilir. Anandi bundan sonra ne yapacak? Duygusal anlar izleyicileri bekliyor.

Hastaneye kaldırılan Shiv hayatını kaybeder. Bu haberle yıkılan Anandi onun öldüğüne inanmak istemez. Cenaze töreninde herkes gözyaşlarına boğulurken Anup, törende kendisini ön plana çıkarmaya çalışır. Anandi cenazeden sonra eve döndüğünde Shiv için yaptığı hazırlıkları görünce daha çok üzülür.

Ailesi Anandi ve bebekleri için endişelenir. Suganda Anandi’nin yanına gelir ve ona dul kadınların giydiği beyaz sariyi giymesi gerektiğini söyler. Anandi Suganda’nın bu hakaretine ne cevap verecek?