Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 6 Ekim Pazar 394. bölümde Dadisa hapisten çıkabilecek mi?

İkimizin Yerine 6 Ekim Pazar 394. bölümde Dadisa hapisten çıkabilecek mi?

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 394. bölümde neler olacak? Dadisa hapistedir. Dadisa’nın oradan çıkabilmesi için Guli’nin uyanıp gerçekleri itiraf etmesi gerekiyordur. Guli kendine gelebilecek mi?

DADİSA HAPİSTEN ÇIKABİLECEK Mİ? | İkimizin Yerine dizisi yolculuğuna haftanın her günü devam ediyor. Dizinin yeni bölümü de 6 Ekim Pazar günü yayınlanacak. 394. bölümünden önemli detayları videodan öğrenebilirsiniz.

Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? Detaylar şöyle:

köy halkı Dadisa’nın Helsinki’nin oğlunu öldürmesine çok şaşırır. İki aile arasında olan düşmanlık iyice artar. Ancak köylüler Dadisa’ya sahip çıkar.

Dadisa’nın başına gelenler tüm aileyi çok üzer. Guli’yi korumak isteyen Dadisa, hapse girer. Anandi’den bu haberi saklamak isteseler de o şüphelenir. Sumitra, Anandi’ye kötü haberi vermek zorunda kalır. Anandi, onların yanında olmak ister. Anandi’nin Jedsar’a gideceğini öğrenen büyük hala çok tepki gösterir.

Büyük hala, Anandi’nin eski kocasının ailesi ile olan ilişkisini kabullenmek istemez. Öte yandan Dadisa, hapiste halüsinasyonlar görmeye başlar. Köy halkı ise Dadisa hapisten çıkana kadar seçime katılmayacaklarını söyler. Ancak gerçeklerin ortaya çıkması için Guli’nin yoğun bakımdan uyanması gerekir.