Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 6 Haziran Perşembe 272. Bölüm Özeti Yayınlandı

İkimizin Yerine 6 Haziran Perşembe 272. Bölüm Özeti Yayınlandı

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 272. bölümde neler olacak? Jagdish çok açtır ve birinin evine girip yemek çalar. O sırada da ev sahibine zarar veren Jagdish olanlar için Anandi’yi suçlamaya devam eder.

JAGDİSH HIRSIZLIK YAPIYOR! Kanal 7 ekranında yayınlanan İkimizin Yerine 6 Haziran Perşembe günü 272. bölümüyle yayınlanacak. Diziden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.

İkimizin Yerine’de bu bölümde Anandi, Jagdish’in dönüşüne sevinemez. Artık ona duyduğu tek his öfkedir. Shivraj, Anandi’nin iyi olması için uğraşır.

Anandi, Jagdish’in Jedsar’a döndüğünü sonunda öğrenir ve bu durum onu rahatsız eder. Jagdish ne ailesinden ne de Anandi’den beklediği tepkiyi bulamaz. Aç ve evsiz olan Jagdish, yemek çalacak duruma gelir ve başını belaya sokar. Torununun yaptığı hataların farkında olan Dadisa’nın, ne olursa olsun içi hiç rahat değildir. Öte yandan Shivraj, Anandi’nin moralinin bozulmasına izin vermez. Shivraj, Anandi’yi güldürmek için iltifat eder. Uzaktan onları izleyen Jagdish, her şeyin suçlusu olarak Anandi’yi görmeye başlar. Jagdish, Anandi ve Shivraj’ın mutluluğuna gölge mi düşürecek?

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…