Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine Cumartesi yeni bölümde Sanchi ve Vivek evleniyor mu?

İkimizin Yerine Cumartesi yeni bölümde Sanchi ve Vivek evleniyor mu?

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 386. bölümde neler olacak? Manu’nun annesinden ayrılma zamanı gelmiştir. Herkes çok üzgündür. Sanchi ise Vivek’le evlenmeye karar vermiştir ve Vivek’in ailesine bundan bahseder. Aile ne tepki verecek? Dizinin yeni bölümünden özet görüntüleri videodan izleyebilirsiniz. Diğer detaylar haberimizde yer alıyor.

SANCHİ VE VİVEK EVLENİYOR MU? Anandi yardıma muhtaç inşalar için çalışmaya devam eder. Bu defa çocuklarının bakmadığı Suasini adındaki kadını huzur evinde yaşamaya ikna eder. Ama Suasini, Anandi’den bir istekte bulunur.

Anandi, Suasini’nin çocukları tarafından istenmediğini öğrenir ve kendi çalıştığı huzur evinde kalması konusunda yardımcı olur. Ancak Suasini, çocuklarının kendisini istemediğini bir türlü kabullemez. Anandi de onu huzurevinde yaşamaya ikna eder.

Ama Suasini’nin Anandi’den bir isteği olur. Son kez Mumbai’ye gitmek istediğini söyleyen Suasini, Anandi’nin yanında olmasını teklif eder. Mumbai’de Anandi, Suasini’nin çok farklı bir yüzünü görür.

Bir yandan Ganga da sağlığına kavuşan Manu’dan ayrılacak olmanın hüznünü yaşar. Manu’nun yokluğuna alışmak için ona uzak davranır. Ganga, Manu’nun yokluğuna dayanabilecek mi?

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…