Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine dizisinde ikiz bebek geliyor!

İkimizin Yerine dizisinde ikiz bebek geliyor!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 447. bölümde neler olacak? Anandi, ikizlerinin olacağı müjdesi Dadisa’yla da paylaşır. Jagdish de dahil olmak üzere, herkes bu habere çok sevinir. Anandi’nin mutluluğuna diyecek yoktur!

İKİZ BEBEKLER GELİYOR! İkimizin Yerine dizisinin 28 Kasım Perşembe günü ekrana gelecek olan 447. yeni bölümünde ikiz bebek mutluluğu yaşanacak.Videodan dizinin yeni bölümünden ilk detayları öğrenebilirsiniz.

Kalyani Anandi’yi Suganda’ya karşı daha dikkatli olması konusunda uyarır. Buna şahit olan Suganda, Kalyani’yi kendisine karşı bir tehdit olarak görür. Suganda nasıl bir plan yapacak?

Kalyani Genha ve Niranjan’ın başbaşa vakit geçirmesi için bir plan yapar. Jagdish de babaannesini bu planda destekler. Anandi’nin ikiz bebeklere hamile olduğu anlaşılınca herkes çok sevinir.

Suganda ise evdeki bu mutluluğa katılmaz ve yeğenlerini birbirine düşürmeye çalışır. Kalyani Anandi’yi Suganda’ya karşı dikkatli olması konusunda uyarır. Babaannesinin sözlerini duyan Anandi geçmişte Suganda’nın yaptıklarını hatırlar. Suganda Anandi’ye karşı başarılı olamayınca hedefine Kacan’ı alır. Suganda Kacan’a karşı nasıl bir plan hazırlıyor?