Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine dizisinin 467.bölümünde Kamli canına mı kıyacak?

İkimizin Yerine dizisinin 467.bölümünde Kamli canına mı kıyacak?

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 467. bölümde Kamli, babası tarafından istemediği biriyle evlendirilmeye zorlanır. Canına kıymayı düşünen Kamli’ye, Nandini yardım edebilecek mi?

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin yerine 18 Aralık Çarşamba günü 467. bölümüyle geliyor. Yeni bölümden önemli detaylar ortaya çıktı. Videodan özet görüntüleri izleyebilirsiniz.

Akira kızı için yeni bir damat adayı bulur. Nandini Kamli’ye yardım etmek istese de kayınvalidesi buna engel olur. Nandini her şeye rağmen Kamli’ye yardım edebilecek mi?

Akira çevresindekilerin Kamli’yle ilgili söylediklerini duyunca çok sinirlenir. Damat tarafının nişandan vazgeçtiği dedikodusu ortada yayılınca Kamli için yeni bir damat adayı bulmak isteyen Akira kendisin gelen bir teklifi duyunca onu değerlendirmeye karar verir. Kamli ise sürekli Gopal’i düşünür.

Akira karısına Kamli için görücü geleceğini ve hazırlık yapmasını söyler. Nandini bunu duyunca çok üzülür. Kayınvalidesi ise görücülerin yanında onları küçük düşürmemesi için Nandini’yi bir odaya kapatmak ister. Çaresiz kalan Nandini Kamli’ye yardım edebilecek mi?