Ana sayfa Günlük Burç Yorumları İkizler burcu için müthiş aşk fırsatı! Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda açıkladı!

İkizler burcu için müthiş aşk fırsatı! Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda açıkladı!

tarafından ker_def

Hayatta Her Şey Var programının konuğu olan ünlü astrolog Nuray Sayarı, burçlar konusunda önemli açıklamalar yapan Sayarı, önemli tavsiyeler vermekte.

Özellikle aşk konusunda İkizler burcu için bu hafta önemli bir fırsat var.

Peki İkizler burcu aşkta ne yapmalı ve ne yapmamalı?

İşte bu konuda Nuray Sayarı, şu detayları vermekte:

“Kalbi boş olan bir ikizler burcu iseniz, kendini sürekli talihsizlikle suçluyor ise bu hafta şanslılar. Müthiş aşklara ve ilişkilere başlayacaksınız.

Evli olanlar evliliklerinde sorun ve problem yaşamış ve bundan dolayı bitmeyen sabır göstermiş olanlar, bu hafta hiçbir şey için boşa sabretmediğinin farkında olacak.

Çünkü görmek istediğiniz değeri eşinizden, huzuru partnerinizden net bir şekilde sorgulamadan, geçmişe takılmadan yaşayacaksınız.

İlişkilerinize güç ve güven katacaksınız.

Aile içi ilişkilerinizde güven duymadığınız, sorguladığınız yakınlarınız konusunda soru işaretine neden olan, gerçek nedir diye sorguladığınız ve sizi düşündüren kişilerin de maskelerinin düştüğünü göreceksiniz.

Boş şüpheler yapmadığınızın farkına varacaksınız. Birileri hayatınızda kalırken, boş kişileri de hayatınızdan silkeleyeceksiniz.

Sorumluluklarınızla ilgili cesur olun. Bekleyip bekleyip olmayan şeyler onları yıldırdı. Çok fazla mücadele taşıdı. Beklerken olmayınca bir anda gelen imkanlar kafasında soru işareti olabilir. Cesur olun…”