Ana sayfa Dizi Fragmanları İkizler Memo Can 6. Bölüm Fragmanı İzle! Memo ve Can’ın başı belada!

İkizler Memo Can 6. Bölüm Fragmanı İzle! Memo ve Can’ın başı belada!

tarafından ker_def

İkizler Memo Can 6. Bölüm Fragmanı paylaşıldı. Dizinin 6. yeni bölümü 1 Aralık Cumartesi günü izleyicilerle Kanal D ekranında buluşacak. Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik ve Emir Berke Zincidi’nin başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Memo ve Can güçlerini birleştirip, birlikte para kazanmaya başlıyorlar ancak başları beladan kurtulmuyor!

Videodan 6. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Dizinin 5. ve son bölümü reytinglerde birinci gelmişti. Yani dizi Cumartesi ekranının en iddialı yapımı konumuna geldi. Yeni bölümden detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

İkizler Memo – Can yeni bölüm fragmanında ikiliyi yine birbirinden karışık anlar bekliyor! Memo ve Can para kazanmak için birlikte hareket etmeye karar veriyor. Ancak ikilinin başı bu defa da zabıtalarla derde giriyor. Öte yandan Onur, onun için kendini siper eden ve yaralanan, Melek’in ziyaretine hastaneye gidiyor. Can da bu durumu Memo’ya haber veriyor ancak Onur çoktan Memo’yu görmüş oluyor. Memo ve Can bu işin içinden nasıl çıkacak? İkiliyi bundan sonra nasıl bir macera bekliyor?

İkizler Memo – Can yeni bölümüyle Cumartesi 20.00’de Kanal D’de!