Ana sayfa Dizi İzle İkizler Memo Can 9. Bölüm Memo yeniden eski okulunda

İkizler Memo Can 9. Bölüm Memo yeniden eski okulunda

tarafından ker_def

İkizler Memo – Can 9. Bölümde, mahkeme Memo’yu gerçek ailesine verecek mi? Memo ve Can’ın hayatı bundan sonra nasıl bir hal alacak? İkizler Memo – Can 22 Aralık Cumartesi yayınlanan yeni bölümde Memo’nun geçirdiği bir kaza, tüm hayatının değişmesine neden olur. Videodan 9. bölümde yer alan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Apar topar hastaneye kaldırılan Memo, oraya Onur’un da gelmesiyle artık dönülmez bir yola girer. Memo ve Can’ı karşısında gören Onur, Memo’nun yıllar önce kaçırılan oğlu Mert olduğunu anlar. O andan itibaren ise ne Memo’nun ne de Can’ın hayatı eskisi gibi olmayacaktır.

Melek yıllardır içinde biriktirdiği duygularla yüzleşirken, Onur da kaybettiği oğluyla kavuşacaktır. Memo’yu gerçek oğlu gibi büyüten Melek, ondan ayrı kalma düşüncesiyle büyük bir yıkıma uğrarken, durum Memo için de son derece üzücü hale gelir… Peki Onur, Memo’yu geri alabilecek mi? Bundan sonra her iki tarafı da nasıl bir süreç bekliyor?

İkizler Memo – Can yeni bölümüyle Cumartesi 20.00’de Kanal D’de!

Memo ve Can daha bebekken birbirlerinden ayrılmış ikiz kardeşlerdir. Memo öz olmayan annesi, ninesi ve dayısıyla yaşamaktadır. Memo’nunki fakir bir hayattır. Ailenin maddi olanakları kısıtlı olmasına rağmen, birbirlerine büyük bir sevgiyle bağlanmışlardır. Küçük yaşına aldırmadan sokaklarda kağıt toplar.

Diğer tarafta zengin bir aileye sahip olan Can ise büyük bir malikanede yaşamaktadır. Can, babası ve dedesiyle mutludur mutlu olmasına ama büyük bir yalnızlık içindedir. Çünkü çevresinde ne kadar çok onunla ilgilenen eğitmen, dadı, hizmetli olsa da Can katı kurallar, disiplin içinde kısacası çocukluğunu yaşamadan hayatını sürdürmektedir. Bir gün kader ağlarını örer ve Memo ile Can yer değiştirirler. İlerleyen zamanlarda sırlar teker teker çözülmeye başlayacaktır. Sonrasında ise hikayemiz kimi zaman duygusal, kimi zaman komik bir şekilde akıp gidecektir.

Yapım : Erler Film
Yapımcı : Türker İnanoğlu
Senaryo : Ahmet Yurdakul
Hikaye-Tretman : Özlem Atasoy
Bölüm Hikayeleri : Azime Aktaş
Yönetmen : Erol Özlevi
Görüntü Yönetmeni : Mustafa Özlüdağ
Sanat Yönetmeni : Mustafa Mert Aldemir
Müzik : Murat Evgin
Kostüm : Arzu Şahin

Oyuncular: Nehir Erdoğan (Melek), Özgürcan Çevik (Çilingir Osman), Emir Berke Zincidi (Can-Memo), Tuğba Çınar (Yaren), Reyhan Sadıkoğlu (Dilek), Burak Hakkı (Onur), Nihan Okutucu (Sibel), Mazlum Kiper (Mümtaz), Buket Dereoğlu (Matmazel), Feyha Çelik (Nursine Nine), Yaren Ada Can (Çiğdem), Rüzgar Diricanlı (Musti), Ergin Torun (Selami), İlke Korkmaz (Bedir), Sinem Ergin (Aşçı), Barış Taşkın (Uşak Altan), Cengiz Gezgin (Suat), Emre Yılmaz(Fuat), Atilla Saral (Mahmut)